Podjetje Skrivnosti udobja predstavlja naravne posteljne vložke

Postelja sredi gozda

Prespimo kar tretjino našega življenja, zato je zelo pomembno, na kakšni vzmetnici spimo. Dober spanec je namreč osnova dobrega počutja, tako fizičnega kot psihičnega. Spletna trgovina Skrivnosti udobja je v svojo ponudbo dodala naravne posteljne vložke, ki združujejo prednosti narave in napredek znanosti.

So iz naravnih materialov

(Bombaž, kokosovo vlakno, penjeni lateks) Izbrani naravni materiali uravnavajo vlago in toploto, preprečujejo ustvarjanje statične elektrike in s tem občutek vročine in mokrote. Zagotavljajo zračnost in prijetno počutje. Izbrani so tako, da pršicam ne nudijo pogojev bivanja in delujejo antialergijsko.

So ortopedski

Za optimalno podporo hrbtenice je jedro v sredini trdo, kar dosežemo z ortopedskim vstavkom iz kokosovih vlaken. Mehka površina pa se oblikuje po obliki telesa in ga podpre v vseh točkah. Tako ni otiščanih mest in prekrvavitev je nemotena.

Trdota po izbiri

Ena stran posteljnega vložka je trša, druga mehkejša. Tako ima uporabnik še kasneje možnost izbire trdote, ki mu med spanjem najbolj ustreza.

Čuvajo zdravje

Zdravje čuvajo iz treh vidikov:

  • Zaradi omenjene ortopedske sestave dajejo telesu optimalno podporo, pravilno lego, in zagotavljajo vse pogoje za pravilen razvoj telesa v fazi odraščanja ter preprečujejo nastanek ortopedskih težav v kasnejšem obdobju.
  • Ker se prilagajajo obliki telesa in ga podprejo po celi površini, ni otiščanih mest in prekrvavitev je nemotena. Tako preprečujejo preležanine.
  • Zasnovani so tako, da je na njih manj obračanja, sprostitev je optimalna in spanec je miren in v vseh fazah intenziven. S tem so ustvarjeni pogoji za pravilno delovanje življenjskih funkcij in krepitev odpornosti.

Prerez, sestava vzmetnice

Imajo snemljivo, pralno prevleko

Na voljo je več vrst prevlek za različne potrebe.

Upogljivost

Omogoča privzdignjeno vzglavje in vznožje ter tudi sedeči položaj.

Izdelujemo jih tudi po meri

Možni so tudi ovali za košarice in vložki za zibke, ter posteljni vložki za odrasle vseh dimenzij in oblik.

Privoščite si kvaliteten spanec

Niste prepričani, kateri naravni posteljni vložek izbrati? Obrnite se na izkušene strokovnjake podjetja KO-SI d. o. o., ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč. Kontaktirate jih lahko preko elektronskega naslova Info@skrivnosti-udobja.si, njihovo celotno ponudbo pa najdete v spletni trgovini Skrivnosti udobja.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.