Poltovornjak z 12 m2 šotora je prava izbira za kampiranje

Wolf+ Cloudbreak
Wolf+ Cloudbreak bo novi hit kampiranja

Sodelovanje dveh izjemno aktualnih podjetij je prineslo ekstremno zanimive rezultate. Kalifornijsko startup podjetje Alpha se je združilo s nemškimi proizvajalci šotorov Heimplanet in ustvarilo pol tovornjak in pol šotor z imenom Wolf+ Cloudbreak. Če vas je kdaj zanimalo kampiranje in vožnja, potem je to pravo vozilo za vas.

Wolf+ Cloudbreak je plod sodelovanja

Alpha je kalifornijsko startup podjetje, ki se ukvarja z izdelavo retro pol-tovornjakov s pogonom na štiri kolesa in drugih električnih vozil. Heimplanet pa je nemško podjetje, ki izdeluje unikatne, pogosto napihljive šotore, ki so preprosti za uporabi in izjemno odporni. Skupaj sta podjetji izdelali vozilo Wolf+ Cloudbreaker, ki je že poželo precej zanimanja.

Vozilo Wolf+ je nadgradnja vozila Alpha Wolf. Medtem, ko bo original ponujal štirikolesni pogon ali pa pogon na sprenja kolesa, pa bo Wolf+ ponujal štirikolesni ali pogon na zadnja kolesa. Baterija s 75-86 kWh bo omogočala vožnjo do 450 kilometrov. Standardni Wolf bo lahko vlekel prikolico, ki ne bo smela biti težja od 1360 kilogramov, njegov večji brat Wolf+ pa bo lahko vlekel kar 3050 kilogramov. Oba bosta na ceste zapeljala leta 2023 so sporočili pri podjetju.

Če pa se vrnemo nazaj k šotoru, bo ta del vozila Wolf+. Namesto plastičnih, aluminijastih ali kovinskih palic so ti nemški šotori opremljeni s samonapihljivim ogrodjem. Ta je izjemno odporno, kvalitetno in dolgotrajno. Cena samih šotorov se pri Heimplanetu giblje od petsto evrov dalje. Zdaj pa bo Wolf+ ponujal še svoj unikatni šotor, ki se preko »prtljažnika« razteza še dobre štiri metre in ponuja zaprt prostor in odprt predprostor. Šotor bo ponujal več kot dvanajst kvadratnih metrov prostora. Nakup bo možen v sivi ali črni barvi. Cena še ni znana.

ALPHA X HEIMPLANET COLLABORATION (4K)

Prejšnji članekJe čas za sanacijo ravne strehe?
Naslednji članekHrvaški Rimac Nevera je prava pošast (galerija)
Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.