Podjetje ZAVAS doniralo pol milijona zaščitnih rokavic

Podjetje ZAVAS in Rdeči križ Slovenije sta sklenila pogodbo za donacijo pol milijona zaščitnih rokavic. Materialna sredstva, ki jih je ZAVAS doniral Rdečemu križu Slovenije,  bodo namenjena izvajalcem nudenja pomoči na terenu s področja zdravstva, kakor tudi reševalnim enotam Civilne zaščite, policistom ter drugim sestavom, ki se bodo lahko vključili v aktivnosti za preprečevanje širjenja SARS-COV-2, s ciljem zmanjšanja neposredne ogroženosti. 

ZAVAS je že odpremil pol milijona zaščitnih rokavic Rdečemu križu Slovenije Upravi RS za zaščito in reševanje z namenom, da prispeva k preprečevanju nadaljnjo širitev virusa COVID-19.

Direktor družbe ZAVAS d.o.o. Janez Hadalin je ob tej priliki dejal: »Zaposleni v podjetju Zavas z veliko skrbjo spremljamo razvoj epidemije koronavirusa. Odločili smo se, da takoj doniramo pol milijona visokokakovostnih certificiranih medicinskih zaščitnih rokavic Virea, namenjenih za biološko zaščito, in tako podpremo napore zaposlenih v državnih organih, ki skrbijo za nas!«

Kot piše Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje v novici na gov.si »eno izmed prvih podjetij, ki se je oglasilo z donacijo, je podjetje ZAVAS d.o.o., ki je doniralo 500.000 parov rokavic.«  

O ZAVAS

Podjetje ZAVAS je eno največjih slovenskih podjetij specializiranih za oskrbo podjetij in uporabnikov z osebno varovalno opremo za varno delo in celovitimi sistemskimi rešitvami na področju zagotavljanja varnega dela na višini.

Podjetje deluje na industrijskem področju, ima pa tudi lastno mrežo specializiranih trgovin z osebno varovalno opremo s poslovalnicami v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Kopru in Murski Soboti.

Poslanstvo podjetja je zagotavljati podjetjem učinkovit nakup osebne varovalne opreme na enem mestu, uporabnikom pa omogočiti uporabo kakovostne in funkcionalne osebne varovalne opreme priznanih blagovnih znamk.

Podjetje je srednje veliko in ima vodilni tržni delež ter je prepoznano kot najbolj inovativno na svojem področju v Sloveniji in na Hrvaškem.

Urednica portala MojPrihranek.si

VIRZAVAS
Prejšnji članekLeseni umivalniki in kadi so pravi hit
Naslednji članekS pravilnim načrtovanjem prenove do prihranka

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.