Okusite domačnost v gostilni Kozel 

Zunanjost gostilne Kozel

V Apaški dolini med Gornjo Radgono in Tratami, le 6 kilometrov stran od meje z Avstrijo, se nahaja gostilna Kozel. To družinsko podjetje obratuje že od leta 1976 in gostom ponuja domačo in okusno hrano. Najbolj znani so po domačih kolinah z bujto repo. 

Apaška dolina je priljubljena izletniška točka med kolesarji, v bližini pa je tudi možnost kopanja, ribolova, pohodništva, pokušine vin in ogleda šampanjske kleti. Gre za odlično izhodiščno točko za raziskovanje tega manj znanega dela Slovenije. 

Gostilna Kozel lahko sprejme večjo skupino gostov, in sicer do 120 gostov v obnovljeni hali, do 60 gostov v jedilnici in do 40 gostov na pokriti terasi. Dvorana je na voljo za različna praznovanja, seminarje, tečaje, poslovna srečanja, obletnice, poroke in sedmine. 

Poleg odlične ponudbe domače hrane gostilna ponuja tudi prenočišča. Gostilna se namreč nahaja na odlični izhodiščni legi, zaradi česar je popolna izbira za popotnike. Gosti lahko uživajo v bogatem zajtrku s pestro izbiro domačih jedi, na voljo pa je tudi kosilo za na pot. 

Dvoposteljna soba

Skrb za napredek in prihodnost je izredno pomembna, zato so v gostilni Kozel izvedli naslednje ukrepe energetske in snovne učinkovitosti: 

  • zunanji ovoj stavbe je bil dodatno toplotno izoliran; 
  • nastanitveni del streje je bil toplotno izoliran, prav tako se je zamenjala streha nad nastanitvenim delom objekta; 
  • dotrajano stavbno pohištvo je bilo zamenjano z novim s sodobno troslojno zasteklitvijo. Pri stavbnem pohištvu na novejših okvirjih se je zamenjala zasteklitev s sodobno troslojno zasteklitvijo; 
  • dotrajana toplotna črpalka zemlja-voda se je zamenjala s sodobno toplotno črpalko zemlja-voda; 
  • grelna telesa so se opremila s termostatskimi ventili in termostatskimi glavami, 
  • izvedel se je prehod na LED razsvetljavo in avtomatski prižig svetil, 
  • sanitarije za goste v gostinskem delu so se popolnoma obnovile; 
  • vgrajene so bile varčne vodne armature in izvedeni drugi ukrepi varčevanja s pitno vodo v gostinskem in nastanitvenem delu, 
  • izvedel se je nakup opreme in uvedeni ukrepi na področju zmanjšanja količine in ločevanja odpadkov. 

Ne odlašajte in obiščite pristno domačo gostilno Kozel. Najdete jo na naslovu Žiberci 37, 9253 Apače, odprta je vsak dan, razen v ponedeljkih. Za rezervacijo sob ali večje skupine gostov v gostilni pokličite na telefonsko številko 02 569 80 14 ali pošljite elektronsko sporočilo na slavko.kozel@gmail.com. V gostilni Kozel vas z veseljem pričakujejo!

oglasno sporočilo

Prejšnji članekSAMSUNG toplotna črpalka za pametni dom
Naslednji članekPrednosti rekuperatorja za čist zrak

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.