Nujna oprema za domačo delavnico

Nujna oprema za domačo delavnico

Domača delavnica potrebuje svoje elemente, da sploh obstaja. Odvisno od dela, ki ga tam opravljamo in količine preživetega časa v prostoru, ločimo več raznolikih pripomočkov. Kljub temu je osnova enaka, zato smo vam pripravili seznam petih kosov najbolj pomembne opreme v vsaki domači delavnici. Brez njih delavnica ne obstaja. Preverite najbolj pomembno opremo za domačo delavnico.

Industrijski stol

Mnogi bi dejali, da je stol osnova vsake domače delavnice in pri tem se ne bi zmotili. Industrijski stoli so nastavljivi po višini in omogočajo nastavljanje določenim nalogam in različnim postavitvam. So ergonomični in prijetni za sedenje, saj je z njimi moč najti idealno višino za sedenje. Domača delavnica je resda prostor, kjer bi preživeli več ur hkrati in s sedenjem na industrijskem stolu je to veliko bolj prijetno. S kakovostno opremo je domača delavnica še bolj optimizirana.

Industrijski stol

Komplet delovne mize s predalom

Delovne mize so pomemben del domače delavnice, a niso vse iste. Niti približno, saj je delovna miza lahko sestavljena le iz večje deske in štirih krhkih nogic. Govorimo o pravih delovnih mizah, kjer bo delo potekalo enostavno, hitreje in lažje. Komplet delovne mize s predali predstavlja odličen pripomoček v domači delavnici. Shranjevanje, nosilnost, trpežnost in primernost za zahtevna okolja in dejanja. Robustne in kakovostne delovne mize so učinkovit in esencialni del domače delavnice. Delovne mize omogočajo tudi povezavo z drugimi elementi.

Panel za orodje za pritrditev na zid

Orodje mora imeti svoj prostor. To nikakor ne pomeni, da je v škatli, ki je skrita nekje v kotu. Orodje mora biti v domači delavnici na dosegu roke, kjer je enostavno priti do njega. To omogočajo paneli za orodje, ki se pritrdijo na zid. Boljši pregled nad orodjem in enostaven dostop do njega. Paneli so narejeni iz trpežnih in kakovostnih materialov, hkrati pa zagotavljajo fleksibilno hrambo orodja.

Komplet 25 obešal za orodje

Da bo panel zaživel tako kot mora in zagotavljal obljubljeno pomoč, potrebuje komplet obešal. Predlagamo nakup kompleta 25 obešal za orodje, kjer najdemo držala za ključe, izvijače, klasična obešala in kavlje. Vsak element se pritrdi na panel za orodje, kar vam omogoča sestavljanje po lastnih željah in potrebah. Kompleti obešal so na voljo v raznoliki ponudbi, ki bo zadostila vsaki domači delavnici.

Delovna preproga

Marsikdo se v domači delavnici ne bi oziral na tla. Pa bi se moral, saj je tam možno namestiti delovno preprogo. Le kako bo ta v pomoč? Delovne preproge so trpežne, higienične in odporne na olje, kar pomeni, da zagotavljajo visoko raven varnosti na delovnem mestu. Slednja mora biti vedno na prvem mestu, ko stopimo v delavnico. Da bo tudi vaša domača delavnica varna, izberite delovno preprogo.

Delovna preproga

Oprema za domačo delavnico mora biti kakovostna, vzdržljiva, varna in cenovno ugodna. Na srečo je tu AJ s kvalitetnimi proizvodi, na katere nudi tudi 7-letno garancijo in popust.  Da lahko industrijske delavnice opremimo na učinkovit način ter ustvarimo priročno in funkcionalno okolje za delavce, so tu proizvodi AJ.

S promocijsko kodo AJ0622 izkoristite 10 % popust do 30.06.2022!

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekNa Bledu bodo strokovno in kulinarično dva dni »raziskovali« vodo
Naslednji članekRaziskovalci odkrili, kako upočasniti gnitje (rjavenje) bananine lupine
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.