Reci strehi 10 x preprosto BMI Bramac

BRAMAC
Photo by BRAMAC

Streha varuje naš dom pred zunanjimi vplivi in kakovostna kritina je zato ključnega pomena. Pred vami je 10 razlogov, zakaj izbrati strešnike BMI Bramac.

  1. Daljša življenjska doba

V primerjavi z ostalimi materiali strešniki BMI Bramac zaradi lastnosti materiala z leti pridobivajo trdnost, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

  1. Vodotesnost

BMI redno testira svoje strešne sisteme v največjem vetrnem kanalu za testiranje streh v Evropi. Rezultati so dovolj zgovorni: strehe BMI Bramac tudi ob ekstremnih padavinah nudijo najvišjo varnost.

  1. Kljubovanje vetru in neurjem

Strehe BMI Bramac so konstrukcijsko pogojeno manj dovzetne za škode, ki jih povzročajo neurja. Z dodatnimi varovalni ukrepi in elementi lahko streho še dodatno zavarujemo.

BRAMAC
Photo by BRAMAC
  1. Strehe BMI Bramac prestanejo vsak test trdnosti

Strešniki BMI Bramac so zaradi lastnosti materiala odporni proti toči in ostalim obremenitvam. V primeru poškodbe lahko posamezne strešnike brez težav zamenjamo.

  1. Odpornost na mraz in zmrzal

Vpojnost vlage in vode je zaradi posebnih postopkov pri izdelavi strešnikov minimalna. Strešniki BMI Bramac tako ob večjih temperaturnih nihanjih ostanejo nepoškodovani.

  1. Okolju prijazni

Strešnike BMI Bramac odlikuje nizka poraba energije tekom izdelave. Naše podjetje si je kot prvo med proizvajalci strešnih materialov pridobilo okoljevarstveni IBO znak za kakovost izdelkov.

  1. Privlačijo že na prvi pogled

Naši strešniki imajo zahvaljujoč stalnemu preverjanju kakovosti vedno enak estetski videz. Barvne razlike, nastale zaradi uporabe naravnih surovin so izključene.

  1. Sistem iz ene roke

Strešniki so del celote, ki jo imenujemo streha. Za vsak model je na voljo originalni program dodatnih elementov, ki zagotavljajo izvedbo optimalne in funkcionalne strehe.

  1. Ugoden nakup

Strešnike in celoten sistem BMI odlikuje ugodno razmerje med ceno in kakovostjo. Dovolite nam, da vam pripravimo ponudbo (ponudba@bmigroup.com). Pozitivno boste presenečeni.

  1. Zaupanje skozi generacije

BMI Bramac je sinonim za kakovost in inovativnost. Pridružite se družini BMI tudi vi.

BRAMAC

BRAMAC na slovenskem tržišču deluje od leta 1991. Že od prvega dne igra vodilno vlogo pri postavljanju novih standardov na področju poševnih streh, kot tudi sistemskih komponent za streho.
Prejšnji članekLetni dodatek za upokojence 2022: Izplačilo regresa 2022
Naslednji članekNa Bledu bodo strokovno in kulinarično dva dni »raziskovali« vodo
BRAMAC na slovenskem tržišču deluje od leta 1991. Že od prvega dne igra vodilno vlogo pri postavljanju novih standardov na področju poševnih streh, kot tudi sistemskih komponent za streho.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.