Nov razvojni center BEKO inovacije

Skupina Arçelik, ki je lastnica Beka, odpira nov razvojni center pod okriljem Univerze v Cambridgeu, kjer bodo odkrivali nove materiale in snovali nove pametne rešitve za prihodnje Beko inovacije.

Skupina Arçelik A.S., pod katero spada tudi znamka Beko, drugi največji proizvajalec bele tehnike v Evropi, v Veliki Britaniji odpira nov globalni center za raziskave in razvoj. V znanstvenem parku pod okriljem Univerze v Cambridgeu se bodo raziskovalci posvečali razvoju inovativnih rešitev na področju bele tehnike, predvsem programskim novostim, odkrivanju novih materialov in naprednih proizvodnih tehnologij. 

Tudi s pomočjo inovacij iz novega razvojnega centra bo znamka Beko še naprej zagotavljala napredne tehnološke rešitve in izdelke s pametno tehnologijo, ki poenostavljajo življenje. V preko 100 državah je že 440 milijonov uporabnikov izdelkov Beko, vsaki dve sekundi pa je nekje na svetu prodan en Beko izdelek.

 

»Raziskave in razvoj so ključne za prihodnost naše skupine – so v osrčju naše globalne strategije. Naša zmožnost inovacij nam omogoča vstop na nove trge z izdelki, ki ustrezajo potrebam in pričakovanjem potrošnikov,« je ob tem dejal Hakan Bulgurlu, predsednik uprave skupine Arçelik  A.S. »Poleg tega centra imamo še osem razvojnih centrov v Turčiji in enega na Tajvanu. Na področju raziskav in razvoja imamo preko 1000 zaposlenih, ki so vložili že preko 2000 patentnih vlog, smo vodilni v Turčiji glede na število patentov.«

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.