Marlesov dan odprtih vrat

V soboto 21. maja 2016, med 10. in 16. uro, pripravljajo nov DAN ODPRTIH VRAT. Vse, ki zanima energetsko učinkovita in pasivna gradnja, si lahko na dveh lokacijah v Kamniku ogledate individualno zasnovano hišo, kjer so želje naročnikov narekovale optimalno umestitev na parcelo in dovršeno tlorisno obliko ter atrijsko hišo Atris 115, ki sodi med tipsko zasnovane Marles hiše.

Individualno zasnovana hiša skladnih in premišljenih proporcev je nastala na osnovi lastnih zamisli investitorjev, ki so v dialogu med arhitekti in naročniki pripeljale do zasnove, ki je zadostila pogojem urbanističnih načrtov in hkrati zahtevi, da je hiša funkcionalna, estetska in kakovostna. 

Arhitekturna zasnova druge – tipske hiše Atris 115 pa nagovarja tiste, ki iščejo za svojo družino funkcionalno tlorisno zasnovo svojega doma z vsemi prednostmi bivanja v enoetažnih pritličnih hišah. 

Gradbeni materiali, uporabljeni pri gradnji hiš, sledijo načelom trajnostne gradnje in nudijo izjemno zdravo ter ugodno bivalno klimo. Odlika arhitekturne zasnove in tehnologije obeh predstavljenih hiš je energetska varčnost, saj so stroški ogrevanja izjemno nizki, zato sta hiši prava odločitev za tiste, ki prisegajo na zdrav, brezskrben in varčen življenjski slog.


MARLESOVI STROKOVNJAKI SVETUJEJO
Obiskovalci boste med drugim imeli priložnost, da z Marlesovimi strokovnjaki in arhitekti izmenjate ideje o zasnovi svojega sanjskega doma. Predstavili vam bomo konstrukcijske sisteme, tehnologojo gradnje Marles hiš v nizkoenergijskihvisoko učinkovitih in pasivnih sistemih. Deležni boste tudi strokovnega svetovanja s področja energijsko varčnega ogrevanja in prezračevanja, ki ga bodo predstavili strokovnjaki in projektanti strojnih inštalacij. Na voljo bodo tudi predstavniki banke Sparkasse, ki bodo vse prihodnje lastnike Marles hiš seznanili z ugodnimi kreditnimi pogoji Marlesovega subvencioniranega stanovanjskega kredita. 


MARLESOVE POMLADNE  UGODNOSTI in ALL INCLUSIVE PONUDBA 

To pomlad še ugodneje do svojega sanjskega doma: Seznanili vas bomo s pomladnimi ugodnostmi »Hiše na ključ po najboljši ceni«, pri katerih dajemo velik poudarek sodobni arhitekturi, razgibani in funkcionalni razporeditvi prostorov, energijski učinkovitosti in gradnji iz najkvalitetnejših certificiranih materialov.  Seznanili vas bomo z vsemi dodatnimi ugodnostmi, ki so jih kupci deležni pri nakupu hiše to pomlad.

Marles ALL INCLUSIVE – Za vse, ki želijo popolno storitev, so pripravili ponudbo Marles All inclusive, s katero želijo kupcem dodatno ponuditi široko paleto brezplačnih storitev in produktov, s katero bo dokončanje hiše še ugodnejše in enostavnejše.

SUBVENCIJE EKO SKLADA – Strokovnjaki vam bodo na dnevu odprtih vrat nudili vse informacije o možnostih pridobitve nepovratnih finančnih sredstev Eko sklada. Ob nakupu Marles hiše pa vam celotno dokumentacijo, v skladu s trenutno veljavnim razpisom Eko sklada,  izpolni in pripravi ekipa strokovnjakov iz Marlesa.

Prijava na dogodek
Prosimo vas, da svojo udeležbo najavite na številko 02/429 45 00 ali po elektronski pošti na info@marles.com, najkasneje do petka, 20. maja do 15.00 ure. Po vaši prijavi vam bomo poslali natančnejše informacije o lokaciji objekta. Za prijavo lahko pokličete tudi na telefonsko številko 041/ 580 – 272!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.