Jelovica: V Ljubljani na novi lokaciji

0

Od ponedeljka, 18. aprila 2016, se prodajno storitveni center Jelovica v Ljubljani nahaja na novi lokaciji – v ljubljanskem BTC-ju v Hali 3 (poleg Avtomerkurja oz. nasproti pošte).

V novem salonu si boste na 120 m2površine lahko ogledali sodobna energijsko varčna lesena in les-alu okna in vhodna vrata Jelovica. Predstavljene so različne linije lesenih in les-alu oken. Svetovalci vas bodo seznanili s trendi sodobne vgradnje oken, izbrali pa boste lahko tudi senčila in police.

Lesena okna Ekostar in les-alu okna Ekostar Premium so že drugo leto zapored najbolje prodajana. Po njih najpogosteje posegajo kupci, ki se odločajo zazamenjavo starih dotrajanih oken z novimi energijsko varčnimi.

Odlična toplotna prehodnost oken (0,88 W/m2K) prispeva k velikim prihrankom za toplotno ogrevanje, dodatno pa lahko pri nakupu prihranite tudi s pridobitvijonepovratne subvencije Eko sklada Republike Slovenije.

Vse pogosteje se kupci odločajo tudi za nova les-alu okna Jelopasiv Premium z izvrstno toplotno prehodnostjo (Uw=0,75 W/m2K).

Okna očarajo s sodobnimi ravnimi linijami na notranji in zunanji strani okna. Konstrukcija ožjih profilov okenskega okvirja in krila poveča delež stekla na oknu in s tem omogoči večji prehod svetlobe ter izboljša osvetlitev prostora.

Jelovica poleg oken proizvaja tudi kakovostna lesena in les-alu vhodna vrata. Izbirate lahko med štirimi različnimi linijami lesenih vrat, kjer vam je na voljo preko 35 različnih modelov.

Zahtevnejšim kupcem so na voljo lesena vhodna vrata z aluminijasto oblogo. Različni materiali in teksture lesa ter aluminija ponujajo neskončne možnosti barv in izvedb vhodnih vrat.

 

Vabljeni v novi salon Jelovica vse dni od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.