Jelovica: V Ljubljani na novi lokaciji

Od ponedeljka, 18. aprila 2016, se prodajno storitveni center Jelovica v Ljubljani nahaja na novi lokaciji – v ljubljanskem BTC-ju v Hali 3 (poleg Avtomerkurja oz. nasproti pošte).

V novem salonu si boste na 120 m2površine lahko ogledali sodobna energijsko varčna lesena in les-alu okna in vhodna vrata Jelovica. Predstavljene so različne linije lesenih in les-alu oken. Svetovalci vas bodo seznanili s trendi sodobne vgradnje oken, izbrali pa boste lahko tudi senčila in police.

Lesena okna Ekostar in les-alu okna Ekostar Premium so že drugo leto zapored najbolje prodajana. Po njih najpogosteje posegajo kupci, ki se odločajo zazamenjavo starih dotrajanih oken z novimi energijsko varčnimi.

Odlična toplotna prehodnost oken (0,88 W/m2K) prispeva k velikim prihrankom za toplotno ogrevanje, dodatno pa lahko pri nakupu prihranite tudi s pridobitvijonepovratne subvencije Eko sklada Republike Slovenije.

Vse pogosteje se kupci odločajo tudi za nova les-alu okna Jelopasiv Premium z izvrstno toplotno prehodnostjo (Uw=0,75 W/m2K).

Okna očarajo s sodobnimi ravnimi linijami na notranji in zunanji strani okna. Konstrukcija ožjih profilov okenskega okvirja in krila poveča delež stekla na oknu in s tem omogoči večji prehod svetlobe ter izboljša osvetlitev prostora.

Jelovica poleg oken proizvaja tudi kakovostna lesena in les-alu vhodna vrata. Izbirate lahko med štirimi različnimi linijami lesenih vrat, kjer vam je na voljo preko 35 različnih modelov.

Zahtevnejšim kupcem so na voljo lesena vhodna vrata z aluminijasto oblogo. Različni materiali in teksture lesa ter aluminija ponujajo neskončne možnosti barv in izvedb vhodnih vrat.

 

Vabljeni v novi salon Jelovica vse dni od ponedeljka do sobote med 9. in 20. uro.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.