Marles Hiše: Vabljeni na DAN ODPRTIH VRAT

V soboto, 18. aprila 2015, vas vabimo med 10. in 16. uro na dan odprtih vrat v Litijo, kjer bo na ogled unikatno zasnovana Marlesova hiša, ki na eni strani zadovoljuje visoka pričakovanja naročnikov, na drugi pa se ponaša s premišljeno funkcionalnostjo, energetsko učinkovitostjo in visokim bivalnim ugodjem.

Tudi to soboto boste deležni Marlesove unikatnosti. Pomladnemu nizu izvirnih arhitekturnih konceptov se pridružuje že vseljena UNIKATNO ZASNOVANA HIŠA V LITIJI. Visoko učinkovita nizkoenergijska okolju prijazna hiša predstavlja navdih za sodobno družino, ki pričakuje zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil.

 

Hiša izvedena v visoko učinkovitem nizkoenergijskem konstrukcijskem sistemu Marles MEGA PLUS N 10, je odličen primer premišljene povezave notranjih in zunanjih prostorov in izkoristka dane lokacije. Z domišljeno arhitekturno zasnovo jo odlikuje visoka funkcionalnost, bivalno ugodje in vrhunska izvedbena tehnologija. 

 

S sodobno arhitekturno zasnovo, predstavlja tudi odlično kombinacijo estetike in kakovosti. Njena stanovanjska površina obsega 126,86 m2. 

 

V okviru načel trajnostne arhitekture v procesu projektiranja Marles vedno znova stremi k uresničevanju individualnih želja, ki so že stalnica Marlesovih naročnikov, hkrati pa v prostor vnašajo novo dodano vrednost.

 

Oglejte si tudi naše pomladne ugodnosti!

Na dnevu odprtih vrat, vam bomo predstavili naše letošnje Marlesove pomladne sejemske ugodnosti ter akcijio All Inclusive, s katero Marles v sodelovanju s skrbno izbranimi partnerji želi olajšati gradnjo in opremljanje hiše vsem bodočim kupcem Marlesovih hiš nove generacije.

 

Pomoč strokovnjakov pri odločitvi vašega doma!

Na dnevu odprtih vat vam bodo na voljo tudi Marlesovi strokovnjaki, ki vam bodo svetovali pri gradnji nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš, o prednostih lesenih oken, vrat in še več. Ob izbiri vašega doma vam je na voljo tudi Marles Arhitekturni studio, ki vam nudi brezplačno individualno svetovanje arhitektov pri izbiri arhitekture, prilagojene vašim željam in lokaciji. Lahko pa se odločite tudi za Marles Build studio, ki vam bo svetoval vse o novostih in inovacijah na področju gradnje nizkoenergijskih, pasivnih in aktivnih lesenih montažnih hiš. Prisotni pa bodo tudi strokovnjaki ogrevanja in prezračevanja ter predstavniki banke Sparkasse, ki vam bodo pomagali sestaviti načrt financiranja gradnje hiše.

 

Ker se zavedamo, da je dandanes odločitev za nakup doma nemalokrat pogojena prav s pridobitvijo finančnih sredstev, vam kot edini v Sloveniji nudimo subvencioniranje obrestne mere pri najemu stanovanjskega kredita banke Sparkasse. Tako boste pri najemu subvencioniranega kredita v vrednosti 100.000 eur privarčevali 3.000 eur.

 

Kako naj se prijavim na ogled?

Da boste zares prejeli vse odgovore na vprašanja, ki ste si jih zastavili ob izbiri vašega bodočega doma, vas prosimo, da svojo udeležbo najavite na telefonsko številko 02/429 4 500 ali po elektronski poštiinfo@marles.com, najkasneje do petka, 17.4.2015. do 15. ure.

Informacije lahko prejmete tudi na telefonski številki 041/580 – 272.

 

Zaupamo in vemo, da se boste ob zaključku ogleda odločili za okolju prijazen dom, ki je prava odločitev za vse tiste, ki želite zdrav, brezskrben in varčen življenjski stil. Za vse generacije, s tradicijo in kakovostjo – izberite Marles.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.