Lažni poleti za goreče popotnike

Za vse tiste goreče popotnike, ki kar ne morejo dočakati svojega naslednjega potovanja, so na Tajvanskem letališču pripravili prav posebno popotovalno dogodivščino. Potovanje oziroma let z letalom, ki ostane na tleh.

Tajvansko letališče je zabeležilo več kot 60% upad letov v začetku tega leta, saj vlada odsvetuje vsa mednarodna potovanja, ki niso zares nujna. Zato so se odločili, da organizirajo prav posebno ponudbo. Svojim državljanom, lačnim popotovalnega adrenalina, so omogočili, da občutijo vsaj en del tega. Potniki lahko pridejo na letališče in doživijo vsa nujna letališka opravila – pregled dokumentov, kart, prtljage, kupujejo lahko v tamkajšnjih trgovinah, stevardese jih spremijo do letala, kjer se vkrcajo, razložijo jim vsa pravila letenja, preživijo nekaj časa na letalu in potem … gredo domov.

Zdi se, da je aktivnosti izjemno priljubljena, saj se je na lažen polet prijavilo kar 7000 ljudi. Izbranih je bilo le 60 srečnežev, ki so lahko to doživeli. Zaradi velikega zanimanja, v prihodnosti planirajo nove lažne polete. Kaj pravite, bi se pridružili?

Taiwan Airport Offers Fake Flights

Maja Markovič

Novinarka

VIRInside
Prejšnji članekKako izdelati pesjak
Naslednji članekBazen, katero vrsto izbrati in zakaj
Maja Markovič

Novinarka

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.