Kdaj pospravite božične okraske in drevesce? Večina jih je že, nekateri jih bodo imeli do julija

Božično drevo.
Foto: Liudmila Chernetska iz iStock

Večina je drevesce in božične okraske že odnesla in pospravila za naslednje leto. Toda neka ženska je razkrila, da letos ne bo hitela s podiranjem in da ve, kako drevo in okraske pustiti vse tja do julija. »Zame je še vedno božič. Še vedno poslušam božično glasbo. Še vedno imam družinska srečanja. Drevo hranim do konca januarja, včasih pa tudi dlje. Izgleda dobro tudi za valentinovo,« je zapisala Leesa v eni izmed skupin na Facebooku.

Nekateri so bili presenečeni, kako dolgo je zdržalo drevo. »Ni potrebe, da se vse tako nenadoma konča. Poskrbeti moram, da dobim dovolj božiča, da bom zdržala do naslednjega leta,« je še dodala, poroča The Sun.

Drevo bo pustil do rojstnega dne

Tudi drugi komentatorji so potlej razkrili, kdaj pospravijo božične dekoracije. »Moje drevo bo ostalo do februarja! Obožujem mir, ki ga prinaša!« se je glasil komentar. »Svojega pravzaprav okrasim za valentinovo in ga potem pospravim konec februarja,« je dodal drugi. »Drevo mi je všeč, zato ga pustimo do mojega rojstnega dne 13. februarja!« se glasi še en zapis.

Božično drevo.
Foto: July Ko iz iStock

»Komaj čakam, da ga pospravim in svojo dnevno sobo vrnem v takšno, kakršna je bila pred prazniki,« pa je zapisal eden izmed uporabnikov, ki mu je bilo očitno več kot dovolj prazničnega vzdušja.

Simon Uršič

Urednik portala MojPrihranek

Prejšnji članekKako letos kaže z regresom? Obetajo se spremembe …
Naslednji članekSo pri BMW izgubili stik z realnostjo? V avtih igralne konzole in televizija
Simon Uršič

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.