Gorenje & chef Bine Volčič predstavljata novo generacijo vgradnih aparatov Gorenje

Pripraviti popolno hrano nikoli ni bilo preprosto, še posebej, če ob tem opravljate službo ali vzgajate otroke. A Gorenje vam lahko to omogoči.

Nova generacija vgradnih aparatov ponuja širok nabor osebnih asistentov, ki poskrbijo za vse podrobnosti. Zaradi njih je kuhanje hitrejše in zabavnejše, pripravljene jedi pa so veliko bolj zdrave. Vsi aparati ponujajo navdihujočo uporabniško izkušnjo, so prijazni do okolja in energijsko učinkoviti. S tem razlogom se je Gorenje odločilo za sodelovanje z vrhunskim chefom Binetom Volčičem, ki prav tako sledi slovenski tradiciji in ji dodaja elemente sodobne kulinarike.Z neustavljivo željo po napredku, trdim delom in inovativno usmerjenostjo tako Gorenje kot Bine Volčič ohranjata visoko kakovost, zadovoljne uporabnike in uporabo naprednih tehnologij.


Nova generacija standardnih in parnih pečic, kuhališč, kuhinjskih nap in mikrovalovnih pečic temelji na napredni tehnologiji kuhanja in sodobnemu uporabniku nudi enostavno pripravo okusnih in zdravih jedi. Oglejte si celotno novo generacijo kuhinjskih vgradnih aparatov Gorenje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.