Gorenje akcija: Adijo, stari, pa ne v naravi!

Vaša dobra dejanja si zaslužijo nagrado.

Narava ni prostor za odpadke. Poskrbimo zanje skupaj. Pripeljite odsluženo električno in elektronsko opremo na eno izmed določenih Gorenje zbirnih mest in v zameno boste prejeli vrednostne BONE za nakup novega aparata Gorenje, ki je energijsko varčnejši in prijaznejši, tako do okolja kot vašega računa za električno energijo. In to še ni vse. Vsi, ki boste v času od 15. junija do 30. oktobra 2015 izbrali nov aparat v Studiu Gorenje, sodelujete tudi v nagradnem žrebanju, kjer bomo petim izžrebancem poravnali polletni strošek odvoza odpadkov.


Akcija poteka le v Studiih Gorenje po celotni Sloveniji!


Kam z vašim odsluženim aparatom?

Oddaja vašega odsluženega gospodinjskega aparata še nikoli ni bila tako enostavna in dobičkonosna.

Vse, kar morate narediti, je, da vaš odslužen mali ali veliki gospodinjski aparat prinesete v enega izmed Studiev Gorenje ali na izbrano prevzemno mesto.

Ob oddaji aparata vam bodo podelili komplet 3 vrednostnih bonov, katere lahko izkoristite ob nakupu treh novih, varčnih gospodinjskih aparatov.

Vrednostne bone lahko izkoristite pri nakupu novega gospodinjskega aparata v studiih Gorenje, ob vsakem nakupu lahko izkoristite enega od podarjenih vrednostnih bonov, glede na vrednost vašega nakupa.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.