CER: Celovita energetska obnova stavb

Je vaša hiša brez izolacije? Vam skozi stara in slabo zatesnjena okna uhaja toplota? Ali za ogrevanje 200 m2 plačujete tudi do 2.500 € in več letno?

Če se v zgornjih vrsticah prepoznate, je skrajni čas za energetsko obnovo vaše hiše, s čimer lahko stroške energije znižate za 75 % in več. A takšne prihranke boste dosegli le, če boste izvedli pravilne ukrepe energetske sanacije v pravilnem zaporedju.

Kakšen je pravilen postopek energetske obnove hiše in kako varčevati z energijo boste izvedeli na strokovnem dogodku Celovita energetska obnova stavb, ki bo v sredo, 17. junija ob 15:00 v Centru energetskih rešitev – CER (BTC Ljubljana, Šmartinska 152, Dvorana 2 jug – poleg Massa in Gigasporta).

Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je le prijava na info@cer-slo.si.


PRIJAVA NA DOGODEK >>

Strokovnjaki vam bodo predstavili tudi najbolj učinkovite načine izolacije in ogrevanja ter najbolj energetsko varčna okna in vhodna vrata. Izvedeli boste tudi, katere Eko sklad subvencije so vam za celovito obnovo hiše na voljo in katera sredstva lahko pridobite v okviru pred kratkim objavljenih pozivov za dodeljevanje spodbud iz Sklada za podnebne spremembe. S sredstvi sklada se prioritetno financirajo ukrepi na območjih s prekomerno obremenitvijo zraka z delci PM 10, za katere je vlada sprejela Odloke o načrtih za izboljšanje kakovosti zraka.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.