Google testira program, ki vam bo povrnil denar, če cena vašega leta pade

Googlova aplikacija.

Ste že kdaj rezervirali let za potovanje in mislili, da boste dobili odlično ponudbo, potem pa pa ste ugotovili, da je cena nekoliko padla? Google noče več, da se vam kaj takega pripeti. Google namreč preizkuša program garancije cen za Google Flights, ki vam bo vrnil denar, če cena leta pade, potem ko ste ga že rezervirali prek storitve. Funkcija je trenutno na voljo kot ‘pilotni program’ v ZDA na izbranih letih.

Pri uporabi Googlovega orodja bodo nekateri leti imeli majhno ikono z značko zajamčene cene. Če rezervirate ta določen let preko Google Flights, družba pravi, da bo spremljala ceno vsak dan do odhoda. Če cena pade, dobite razliko nazaj in to takoj.

Trenutno je storitev na voljo le za lete iz ZDA

Trenutno veljajo garancije na cene samo za lete z odhodom iz ZDA in jih lahko dobite samo, če imate naslov za izstavitev računa in telefonsko številko čez lužo. Ob tem družba pravi, da je na voljo samo za lete, za katere so prepričani, da ne bodo padle cene.

Googlova aplikacija.Googlova aplikacija.

V sporočilu za javnost pojasnjujejo, da vam lahko na leto vrnejo 500 dolarjev ter da denarja ne boste dobili nazaj, če je razlika v ceni manjša od 5 dolarjev. Prek storitve Google Pay prejmete denar nazaj, vendar vam za izpolnjevanje pogojev ni treba plačati leta prek storitve Google Pay. Morate pa seveda rezervirati vozovnice preko Google Flights.

Urednik portala MojPrihranek

Prejšnji članekEkološko in poceni: ličila zelo učinkovito odstrani tudi navadno olje
Naslednji članek32. SOF v znamenju kreativnosti in novih tehnologij

Urednik portala MojPrihranek

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.