Dogodek v CER-u: Eko sklad subvencije za obnovo stavb

V CER-u boste 7. maja 2015 ob 14:00 izvedeli kako do nepovratnih sredstev v letu 2015.

Konec aprila je Eko sklad vendarle objavil težko pričakovani javni poziv za nepovratne finančne spodbude občanom za nove naložbe rabe obnovljivih virov energije in večje energijske učinkovitosti v stanovanjskih in večstanovanjskih stavbah. Kaj je v letošnjem razpisu drugače, na kaj je potrebno paziti in za katere produkte so na voljo subvencije, boste izvedeli na predstavitvi aktualnih razpisov, 7. maja ob 14. uri v Centru energetskih rešitev – CER. 

PRIJAVA NA DOGODEK (KLIK)

Na delavnici se bodo sprehodili skozi tehnične podrobnosti objavljenih pozivov. Med gosti bodo tokrat tudi izvajalci energetskih ukrepov in ponudniki opreme, ki vam bodo skozi praktične primere prikazali, kako z njihovo pomočjo do nepovratnih sredstev. Spregovorili bodo še o javnem pozivu za kreditiranje okoljskih naložb tudi za lokalne skupnosti.


PROGRAM

14:00 Uvodni nagovor – Danijel Vuk, predstavnik GIZ CER

14:10 Predstavitev javnega poziva za nepovratne finančne spodbude – Milenko Ziherl, direktor Eko sklada

14:40 Konkretne rešitve in produkti glede na trenutne pogoje razpisa – Danijel Vuk, Petrol; Nataša Logar Ivanuš, Jelovica; Barbara Hafner, Knauf Insulation

15:50 – 16:30 Pridobivanje nepovratnih sredstev za OVE in URE ukrepe, kako do sredstev – sodelavci Eko sklada

Vljudno vabljeni! Udeležba na dogodku je brezplačna, potrebna je le prijava na info@cer-slo.si. Število mest je omejeno.

S prijavo na dogodek potrjujete, da lahko Center energetskih rešitev (v nadaljevanju CER) in partnerji CER-a uporabljajo podatke za potrebe informiranja in izobraževanja ter neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja. Osebni podatki so hranijo do preklica soglasja. Soglasje lahko kadarkoli prekličete elektronsko na naslov info@cer-slo.si ali pisno na naslov Center energetskih rešitev, Šmartinska 152-dvorana 2, 1000 Ljubljana.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.