Brezžično pametno upravljanje ogrevanja

Živimo v času ko tehnologija neprestano spreminja naš način življenja. Imamo pametne telefone in tablice, celo naši gospodinjski aparati imajo več programov. Kaj pa ogrevanje? Še vedno na roke obračate gumb na termostatu? Čas je za spremembo.

Brezžični ogrevalni regulator MAX! omogoča prilagojeno regulacijo vašega ogrevanja. Je idealna izbira za stanovanje, kjer ni potrebe po krmiljenju črpalke. Temperaturo v prostorih lahko prilagajate vašim potrebam. Tako jo lahko temperaturo znižate, ko vas ni doma in avtomatsko zvišate pol ure preden se vrnete domov, da vas bo čakalo že ogreto stanovanje. Podobno lahko nastavite zjutraj, da vas ne bo zeblo, ko se zbudite v prihajajočih mrzlih dneh. S tem boste poskrbeli za optimalno porabo energije in hitro povrnili strošek začetne naložbe.

 

Sistem MAX! je enostaven za uporabo. Posredovanje ukazov MAX! kocki ni zapleteno, saj nam v primeru upravljanja preko računalnika ni potrebno konfigurirati požarnega zidu in dodajati izjeme za dostop do sistema za ogrevanje. Upravljanje lahko vršimo s pomočjo programske opreme, ki jo namestimo na operacijski sistem Windows ali OSX.

 

Seveda pa dostop do računalnika vedno ni mogoč, tako da lahko sistem MAX! upravljamo tudi na daljavo. Upravljamo ga lahko preko aplikacije za Android in iOS, ki posredujeta ukaze naši MAX! kontrolni kocki. Sistemom lahko tako nadziramo od kjerkoli in kadarkoli. Potrebujemo le pametni telefon in tablico z dostopom do interneta. Aplikacija je zelo enostavna in primerna skoraj za vsakogar.

 

V primeru, da nimamo znanja ali želje po dodatni programski opremi in aplikacijah, pa lahko sistem MAX! upravljamo, kar preko njihovega spletnega portala. Tako lahko sistem nadziramo tudi z drugih mobilnih operacijskih sistemov, kot sta Windows Phone ali BB10.

 

Brezžični ogrevalni regulator MAX! je pametna naložba za lastnike stanovanj, hiš, poslovnih prostorov in ostalih objektov, ki želijo varčevati z energijo in znižati stroške za ogrevanje. Sestavite si ga iz posameznih elementov, ki jih lahko dobite na spletni strani Agp pro.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.