BEKO PAMETNE REŠITVE

Kakšen je vaš idealen dom? Brez velikega televizorja pred udobno zofo, založenega hladilnika in kuhinje, ki predstavlja srce vsakega doma, skorajda ne gre. BEKO, vodilni inovator na področju bele tehnike, vztrajno sledi svoji viziji varčnih in tehnološko inovativnih izdelkov, ter v domove ljudi prinaša pametne rešitve, ki lajšajo njihov vsakdan. S svojimi inteligentnimi rešitvami je prisoten v življenjih več 250 milijonov uporabnikov v več kot 100 državah po vsem svetu, vsaki dve sekundi pa je prodan en BEKO izdelek. Njihovi izdelki zagotavljajo raznolikost za različne zahteve in želje uporabnikov, ter sledijo njihovim spreminjajočim se potrebam. S pametnimi inovacijami, kot je napredni Invertni ProSmart motor, pa omogočajo izjemno nizko porabo energije, tišje delovanje in daljšo življenjsko dobo izdelkov. BEKO poskrbi za varčno in lažje življenje tako pri hlajenju in zamrzovanju kot tudi pri pranju in sušenju perila ter pomivanju posode.

Pametni BEKO motorji

Ali ne bi bilo čudovito, če bi vaš pomivalni stroj opral posodo z izjemno majhno porabo vode in energije, poleg tega pa bi bil tako tih, da sploh ne bi opazili, da deluje? BEKO je razvil napredni Invertni ProSmart motor, ki omogoča tovrstno delovanje. Njegova tehnologija zagotavlja daljšo življenjsko dobo motorja in s tem dolgoročno učinkovitost, zato BEKO nudi kar 10-letno garancijo na delovanje ProSmart Invertnega motorja. BEKO pomivalni stroji poleg prihranka energije in vode s svojo napredno tehnologijo aktivnega pomivanja nudijo tudi učinkovito in nežno pomivanje, ki ga omogoča prilagojen pritisk vode glede na stopnjo umazanosti in občutljivosti posode. Pametni Invertni kompresor pa v kuhinji poganja tudi tehnološko napredne BEKO hladilnike, ki z energetsko varčnim delovanjem skrbijo za optimalno delovanje in daljšo svežino ter obstojnost živil.

Popolna svežina perila

V hitrem tempu vsakdana je pranje oblačil eno izmed nujnih opravil, a zakaj tega ne bi počeli na varčen in enostaven način? Pralni stroji BEKO prinašajo napredne programe, ki omogočajo popolno čistočo in svežino oblačil, hkrati pa na varčen način negujejo tudi najbolj občutljive tkanine. Linija pralnih strojev BEKO z Invertnim ProSmart motorjem poskrbi za kar 50 % manjšo porabo energije in vode, ter 2,5-krat tišje delovanje v primerjavi z običajnim motorjem, kar omogoča pranje tudi ponoči, brez slabe volje sosedov. Ker se vaša najljubša oblačila s pogostim pranjem lahko obrabijo, so pri Beku razvili tehnologijo pranja pri nižjih temperaturah. Posebej zasnovan program ‘CoolHygiene 20 °C’ poskrbi, da je vaše perilo higiensko čisto tudi pri temperaturi pranja 20 °C. Poleg tega boste z uporabo tega izjemnega programa prihranili 75 % energije in kar za 45 % povečali zaščito svojih oblačil.

Ekskluzivni distributer za BEKO v Sloveniji je podjetje Big Bang, ki slovenskim potrošnikom prinaša ekološko prijazne in pametne tehnološko dovršene produkte BEKO s 5-letno garancijo.

 

Več informacij: www.BEKO-si.com in Facebook stran BEKO Slovenija.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.