Jelovica: Znak kakovosti za montažo stavbnega pohištva

Nove rešitve lesenih hiš in oken Jelovica za leto 2015, ki so jih predstavili na letošnjem sejmu DOM, temeljijo na izboljšani energijski učinkovitosti. Z našimi rešitvami boste lahko povečali varčnost vašega doma in si zagotovili boljše bivalno okolje.

Vsako leto na sejmu DOM Jelovica predstavi novosti, ki jih razvijajo z namenom povečanja energijske učinkovitosti. Novi modeli lesenih oken so učinkovita rešitev za povečanje energetske varčnosti, kupcem nizkoenergijskih lesenih hiš pa poleg varčnosti ponujajo še ugodje bivanje z naravnimi materiali.

Nagrada Znak kakovosti za montažo stavbnega pohištva

Jelovica so za kakovost vgradnje zunanjega stavbnega pohištva strokovnjaki nagradili z visokim priznanjem Znaka kakovosti, ki smo ga prejeli na letošnjem sejmu. Kupci ob izbiri RAL vgradnje svojih oken dobijo visoko kvalitetno storitev in izdelek, saj spadamo med najboljše v Sloveniji.

Najboljše toplotne značilnosti oken

Obiskovalce je navdušil nov model lesenega okna z aluminijasto masko Jelopasiv Premium. Okno s troslojno zasteklitvijo in posebno kombinacijo lesa in novih materialov zagotavlja najvišjo energijsko varčnost s toplotno prehodnostjo Uw = 0,66 W/m2K. 


Nove oblike oken in novi modeli vhodnih vrat

Za stavbe sodobnih oblik so leseno okno Jelostar estetsko nadgradili z dovršenimi ravnimi linijami in tako kupcem, ki želijo stavbno pohištvo trendovskih oblik ponudili odlično izbiro. Okno s troslojno zasteklitvijo kljub novi obliki zagotavlja izjemno energijsko varčnost, hkrati pa zaradi ravnih linij omogoča boljšo osvetlitev prostorov vašega doma. Svojo izbiro oken Jelovica dopolnite z najnovejšimi modeli vhodnih vrat iz lesa ali lesa in aluminija, ki si jih lahko ogledate na našem razstavnem prostoru.

Preverjene rešitve za izjemno varčno hišo

Na področju lesenih hiš so obiskovalcem predstavili nizkoenergijske in pasivne konstrukcijske sisteme hiš za novograditelje, ki iščejo izjemno varčne hiše za optimalno ceno. Hiše Jelovica so bivanju prijazne zaradi lesa in skrbno izbranih naravnih materialov. Preverjene rešitve gradnje z lesom, ki jih predstavljajo v referenčnih hišah in velikih objektih vam zagotavljajo varnost in varčnost vašega doma.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.