Aktivna hiša Lumar na Dnevih pasivnih hiš 2018

V okviru Dnevov pasivnih hiš 2018, ki bodo potekali med 9. in 11. novembrom, bo 10. novembra predstavljena tudi optimirana individualna skoraj nič-energijska hiša Lumar s porabo pod 15 kWh/m2 a.

Aktivna hiša Lumar je hiša prihodnosti, ki nudi uporabniku zdravo in udobno bivanje brez negativnega vpliva na okolje. Bivalno ugodje se izraža s kvaliteto naravne osvetlitve prostorov, svežim zrakom in akustičnim ugodjem. S skrbno izbranimi vgrajenimi materiali in z izkoriščanjem obnovljivih virov energije je zmanjšan vpliv stavbe na okolje. Solarna energija je eden od pomembnih virov, ki se ga izkorišča aktivno s sprejemniki sončne energije in fotovoltaiko ali pasivno s toplotnimi dobitki skozi okna.

Stavbni ovoj je energijsko učinkovit, s premišljeno izbiro posameznih komponent, ki odgovarjajo zahtevam lokacije in bivalnim potrebam. Z uporabo inteligentnih inštalacij pa se optimira raba energije.

Aktivna hiša Lumar bo na ogled med 10.00 in 15.00 uro.

 

Skoraj nič-energijske hiše Lumar

Lumarjeve skoraj nič-energijske hiše odlikuje funkcionalna in odprta tlorisna zasnova, optimizirana tehnologija gradnje, pravilna in kakovostna vgradnja stavbnega pohištva ter certificirani izvedbeni detajli. Tako je prav vsaka hiša Lumar energijsko izjemno učinkovit dom s prijetnim bivalnim ugodjem. Z uporabo naravnih materialov in zaradi izjemne energetske učinkovitosti lahko pridobite tudi najvišje nepovratne spodbude Eko sklada. Vsem kupcem hiš v podjetju Lumar pomagajo z nasveti in pripravo potrebne dokumentacije za pridobitev nepovratnih spodbud.

 

Več informacij in prijave na info@lumar.si ali na 02 421 67 50.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.