Pasivne hiše JUBHome na Dnevih pasivnih hiš

V slovenskem podjetju JUBHome nudijo gradnjo hiš na ključ z lastnim, tehnološko dovršenim sistemomgradnje armiranobetonskih sten s toplotno izolativnimi oblikovniki JUBHome WALL. Poleg elementov zagradnjo sten imajo v naboru tudi elemente za izvedbo temeljne plošče JUBHome BASE in strehe JUBHomeROOF. S tem odličnim konstrukcijskim sistemom želijo strankam nuditi celovito storitev gradnje energijskovarčnih, zlasti pasivnih hiš na ključ, vključno s projektiranjem.

Sistem gradnje s toplotno izolativnimi oblikovniki je v svetu dobro poznan in uporabljen že vrsto let. Kljub temu pri JUBHome opozarjajo na nevarnosti ob prenosu podobnih tehnologij gradnje iz drugih, predvsem seizmično neogroženih držav. Svoj sistem toplotne izolacije temeljne plošče JUBHome BASE in sistem za gradnjo sten JUBHome WALL so namreč v JUBHome namensko razvili in testirali prav za gradnjo na potresno ogroženih območjih, kot je Slovenija.

Konstrukcije JUBHome so izjemno toplotno izolativne in zrakotesne, hkrati pa imajo visoko sposobnost akumulacije toplote. Zaradi teh vrhunskih lastnosti ovoja stavbe so potrebe po ogrevanju in hlajenju zelo nizke. Za vse tri konstrukcijske sklope, ki tvorijo ovoj stavbe, imajo pridobljen tudi prestižen certifikat inštituta Passivhaus iz Nemčije.

V hišah JUBHome dosežemo prijetno bivalno ugodje že z zelo malo energije, to je z uporabo toplotnih črpalk v režimu nizkotemperaturnega ogrevanja ali z drugimi energijsko učinkovitimi sistemi. Uporaba reverzibilnih toplotnih črpalk omogoča, da z njimi objekt poleg ogrevanja tudi hladimo.

Za doseganje visoke končne kakovosti ter optimiranosti pasivnih objektov je ključno sodelovanje z investitorjem ter strokovnjaki z različnih področij že v zgodnji fazi projekta. Na tak način je bila sprojektirana in na ključ zgrajena tudi pasivna hiša v Velikih Blokah, ki si jo je moč ogledati na prihajajočih Dnevih pasivnih hiš v organizaciji Konzorcija pasivna hiša.

Ogled pasivne hiše JUBHome v Velikih Blokah bo mogoč v petek, 9. 11. 2018 med 15. in 18. uro, obvezna je predhodna prijava na: info@jubhome.eu

Podjetje JUBHome je član Skupine JUB. JUB iz Dola pri Ljubljani je s 143-letno tradicijo najstarejši proizvajalec zidnih barv v Sloveniji. Na tržišču je prepoznaven tudi kot ugleden proizvajalec toplotnoizolacijskih fasadnih sistemov, ki z razvojem novih ter okolju prijaznih izdelkov in storitev stremi k energijsko varčnim in trajnostnim rešitvam v gradbeništvu. JUB je kot slovensko, sodobno in mednarodno uveljavljeno proizvodno podjetje z močnimi lastnimi blagovnimi znamkami prisoten na več kot tridesetih trgih in sodi med deseterico najbolj internacionaliziranih slovenskih podjetij.

JUBHome d. o. o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani, T:01/ 588 41 83, E: info@jubhome.si, www.jubhome.eu

Preprosto do hiše v nekaj korakih. JUBHome sistemi za masivne energijsko varčne hiše.
jubhome.eu | info@jubhome.eu | 01 588 41 83 | Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

Prejšnji članekAktivna hiša Lumar na Dnevih pasivnih hiš 2018
Naslednji članekV devetih mesecih 2018 izplačanih 104,8 mio EUR za podpore proizvodnji električne energije iz OVE in SPTE

Preprosto do hiše v nekaj korakih. JUBHome sistemi za masivne energijsko varčne hiše.
jubhome.eu | info@jubhome.eu | 01 588 41 83 | Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.