Znižajte stroške ogrevanja z novimi energetsko varčninimi okni

Okna Bayer AluClip predstavljajo novo in unikatno generacijo oken. Gre za enkratno povezavo dveh materialov, od katerih ponuja vsak najboljše. Na zunanji strani aluminijasta obloga povečuje že tako dobro statiko in nudi skoraj neomejene možnosti barvnih odtenkov. Profil iz umetne mase na notranji strani pa nudi optimalno toplotno izolativnost, zanesljivo funkcionalnost in malo vzdrževanja.

Okna Bayer AluClip odlikuje izjemna statična stabilnost, v primerjavi z aluminijasti okni pa tudi odlična toplotna izolativnost. To je doseženo s tremi tesnili med krilom in okvirjem (srednje tesnilo zadržuje prah, vodo in prepih, tretje zunanje tesnilo pa poveča zvočno izolativnost) ter dodatnim četrtim tesnilom v prostoru, kamor se namesti steklo, ki onemogoča toplotni most. Profili, ki ne vsebujejo okolju nevarnega svinca, s svojo tehnično dovršeno in elegantno obliko izpolnjujejo vse zahteve oken modernih objektov.

 

Za varnost skrbi okovje ActivPilot nemškega proizvajalca WinkHaus, ki zagotavlja visoko protivlomno zaščito vašega doma. Varnostni sistem tudi preprečuje nasilni dvig krila ob zaprtem oknu.

 

Okna so primerna za vgradnjo v pasivne hiše. Pohvalijo pa se lahko tudi z 10 letno garancijo na okovje, trdnost varov in obstojnost profilov ter 5 letno garancijo na plinsko polnjeno zasteklitev.

 

Več o PVC oknih Bayer AluClip preberite na www.roletarstvo-bayer.si, kjer lahko naročite tudi brezplačno izmero in pripravo informativne ponudbe.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.