Akcija kuhinj v aprilu

V mesecu aprilu imajo pri Gorenju prav posebno akcijo kuhinj in kar 30 % znižanje na viseče elemente in delovne plošče.

V mesecu aprilu so pri Gorenju za vas pripravili posebno akcijo, kjer ob nakupu katerega koli modela kuhinje Gorenje prejmete viseče omarice za samo 1 €. In to še ni vse! Za 30 % so znižali tudi cene vseh ostalih visečih elementov in delovnih plošč.

Akcija traja od 1. 4. do 30. 4. 2014 v vseh Studiih Gorenje in salonih s pohištvom v Sloveniji.


Nakup lahko opravite tudi s pomočjo kredita. Brez obresti ter brez stroškov odobritve in zavarovanja vam omogočajo kar 36-mesečno dobo odplačevanja.

Potrebujete še kakšen razlog v prid nakupu? Kuhinje Gorenje označuje kakovost ter pestra izbira modelov, barv, elementov, ročajev in delovnih plošč. 5 let garancije za vodila in spone Blum je zagotovilo za dolgotrajno brezhibno delovanje.

Akcija velja za vse elemente, ki so nad podstavnimi (spodnjimi elementi) s klasičnim odpiranjem in polnimi vrati. V primeru izrisov visečih elementov enega nad drugim, se v akcijo upošteva cenejši element. Na vse ostale viseče elemente in pripadajoče trgovsko blago (podpozicije: svetlobna dna, ročaji…) velja 30 % popust. Akcija 30 % popust velja tudi na delovno ploščo. Akcija ne velja za viseče omarice za nape. Akcija velja na kompletno kuhinjo: najmanj 7 kuhinjskih elementov enega modela kuhinje in delovna plošča nad podstavnimi (spodnjimi) elementi. Akcija 30 % popust ne velja za spodnje elemente in visoke omare. Akcija ne velja za kuhinje Optimal Premium, za eksponate, prednaročila, kuhinje za objekte in naročila posameznih kosov. Popusti in ostale akcije se ne seštevajo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.