Izboljšajte vaš življenjski prostor z zimskim vrtom

V koliko želite tudi v hladnejših obdobjih preživeti več časa v zunanjih prostorih, kot so terase, balkoni ali vrtovi, je zimski vrt tisti element, ki vam omogoča prav to. Zimski vrt se lahko varno uporablja skozi vse leto, ker vas ščiti pred vetrom, dežjem in snegom, hkrati pa prepušča veliko sončne svetlobe.

Zimski vrt lahko izboljša vaš življenjski prostor, tako da dodatno razširi notranji prostor. Vsak dober zimski vrt mora delovati kot naravna razširitev vašega doma, popolnoma izkoriščena in funkcionalna površina, ki bo izboljšala vaše vsakdanje življenje.

Za družinske hiše ali stanovanja s težavami s prostorom lahko zimski vrt deluje kot idealno podaljšanje bivalnega prostora in služi kot jedilnica ali druga dnevna soba. Lahko je tudi prostor za glasbo, umetnost ali druge hobije.

Sodobni materiali in različni sistemi gradnje vam omogočajo veliko možnosti, pri tem pa je pomemben tudi zunanji videz zimskega vrta. Širok izbor barv okvirjev omogoča uporabo podobnih arhitekturnih elementov kot so že na obstoječi stavbi. Tudi prostornost stekla pripomore k temu, da se sam videz stavbe bistveno ne spremeni. Lahko pa se oblikuje nekaj čisto novega.

Glavna prednost zimskega vrta je svetloba in občutek, da smo na prostem. Ustvari lahko tudi odlično mikroklimo, v kolikor imamo posajene lončnice zimzelenih rastlin. Z izbiro 3-slojnega stekla in pravilno postavitvijo zimskega vrta glede na strani neba lahko pripomore tudi k zmanjšanju rabe energije stavbe, saj nam ta lahko v času ogrevalne sezone, sonce ustvari dodatne toplotne dobitke.

Zimski vrt boste enostavno realizirali z izkušeno ekipo strokovnjakov MCA inženiringa, ki deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva, že 7. leto stremi k temu, da vam zagotovi ustrezno kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku.

Izkoristite posebno ponudbo zimskih vrtov, ki je na voljo do 30. 9. 2018. Privoščite si vaš sanjski zimski vrt po najboljši ceni. Olajšajte si izbiro z brezplačnim svetovanjem, ki vključuje strokovno svetovanje, 3D izris in izvedbo izmer. Skupaj boste lahko tako izbrali za vas najboljšo rešitev.

logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekElektrično talno ogrevanje je primerno za ogrevanje notranjih prostorov in zunanjih površin
Naslednji članekJUBHome BASE
logo MCA
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.