JUBHome BASE

Dovršen sistem toplotne izolacije za popolno zaščito pred talno vlago, talno vodo pod pritiskom, ter pred radonom.

Skrb za okolje, cene energentov ter vedno zahtevnejši predpisi s področja gradnje stavb, ki po letu 2020 predpisujejo skoraj nič energijske stavbe, nam narekujejo uporabo energijsko čim bolj učinkovitih rešitev. Neprekinjen toplotnoizolativni ovoj objekta brez toplotnih mostov pri temeljenju najučinkoviteje dosežemo s toplotno izolirano temeljno ploščo. V primerjavi s pasovnimi temelji je izvedba toplotne izolacije temeljne plošče z JUBHome BASE enostavnejša, hitrejša in bolj kakovostna.

Zloženi elementi sistema JUBHome BASE tvorijo čvrsto toplotnoizolacijsko kad, v katero se vgradi armirani beton. Toplotno izolacijski elementi so iz ekspandiranega polistirena (EPS) visoke gostote, tlačne trdnosti 300 ali 400 kPa. Namesto običajnega rezanja in krojenja toplotno izolacijskih plošč na gradbišču, se vse potrebne sestavne elemente, označene in embalirane dostavi na gradbišče, kjer se na podlagi sestavnega načrta zložijo v obliko kadi, ki ustreza geometriji temeljne plošče. Opaženje roba temeljne plošče ni potrebno, saj toplotnoizolacijska kad vsebuje tudi robne zaključne elemente . Sestavljanje je hitro in enostavno.

Neprekinjen, iz zunanje strani hidroizoliran toplotnoizolacijski ovoj, poleg učinkovitega zmanjšanja toplotnih izgub objektu zagotavlja popolno zaščito pred talno vlago, talno vodo pod pritiskom, ter pred radonom. Sistem JUBHome BASE je primeren za temeljenje do tri etaže visokih stavb v kateremkoli energijskem standardu. Način vgradnje temeljne plošče v toplotnoizolacijsko kad in premišljeno zaporedje drugih gradbenih faz zagotavljajo kakovostno izvedbo, kar je pri temeljenju, kjer so sanacije napak pri gradnji drage in težko izvedljive, velika prednost.Tale odstavek bi lahko uporabili kot zaključek.

Zakaj JUBHome BASE?

  • Ker je eden izmed šestih sistemov izoliranja temeljne plošče s certifikatom Passivhaus inštituta v Evropi ter edini v Sloveniji.
  • Vgradnja betona brez opaženja.
  • Brez prirezovanja na gradbišču in brez odpadkov.
  • Boplotnoizolacijska kad brez toplotnih mostov, enostavna in kakovostna izvedba neprekinjene hidroizolacije.
  • Zagotavljamo svetovanje pri projektiranju in izvedbi.

Preprosto do hiše v nekaj korakih. JUBHome sistemi za masivne energijsko varčne hiše.
jubhome.eu | info@jubhome.eu | 01 588 41 83 | Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

Prejšnji članekIzboljšajte vaš življenjski prostor z zimskim vrtom
Naslednji članekPodaljšanje javne obravnave predloga Resolucije o energetskem konceptu Slovenije

Preprosto do hiše v nekaj korakih. JUBHome sistemi za masivne energijsko varčne hiše.
jubhome.eu | info@jubhome.eu | 01 588 41 83 | Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.