Zakaj smo brez denarja?

ekosen artboard
IR paneli, IRSun WIFI regulator, varčna barva Thermosun so produkti o katerih se bo v prihodnosti dosti govorilo. Photo by Ekosen

»Navadili smo se hitrega zadovoljevanja naših umetnih želja, s tem pa smo sami sebe prikrajšali za radost, ki je prisotna na zmerni poti do uresničitve pravih želja,« piše v svoji knjigi Aleš Babič, ustanovitelj in direktor podjetja Ekosen.

ekosen
Aleš Babič, avtor knjižne zbirke Kje sta moj čas in denar in ustanovitelj ter direktor podjetja Ekosen. Photo by Ekosen

Avtor knjige in podjetnik, ki se zavzema za okolju prijazno podjetništvo, z ekipo sodelavcev razvija napredne proizvode IR ogrevanja, ki so evropskega porekla. Visokokakovostni proizvodi nudijo ugodje bivanja in prispevajo k zdravemu načinu življenja. V svoji knjigi avtor postavlja vprašanja o smotrnosti nakupov izdelkov, se sprašuje ali jih res vse potrebujemo, se nam bo investicija povrnila in ali bomo zaradi svoje potrošnje čez leto dni živeli boljše življenje. Ozavestiti poskuša dejstvo o porabi velikih vsot denarja zaradi zadovoljevanja vedno novih in novih užitkov. V tej neskončni tekmi se nam ponujajo vedno lepše, najlepše stvari, ki pa seveda niso zastonj. Avtor poziva, da kupujmo manj in kakovostne izdelke z dolgo življenjsko dobo, saj bomo tako imeli več časa, denarja, manj skrbi in bomo več naredili za okolje v katerem živimo. Nizko cenovni produkti slabo vplivajo na okolje, ljudi in na splošno nam ne prinašajo nič dobrega (več reklamacij, manjše plače delavcev, višje norme, več poškodb, več škodljivih snovi v materialih itd.). V kolikor bi se tega držali bi bil svet zagotovo veliko lepši. V knjigi ne manjka hudomušnosti. Stvari, ki nas nič ne stanejo, a nam prinašajo radost, bi bilo potrebno zaračunati, da jih bomo znali ceniti, se pošali avtor, Aleš Babič. Vsem po srcu raziskovalnim bralcem je na voljo e-knjiga, brezplačno dosegljiva s klikom na: https://www.alesbabic.si/.

ekosen
IR panel Tabel je inovacija, ki bo kmalu grela zunanje mize gostinskih teras. Photo by Ekosen

EKOSEN je inovativno usmerjeno podjetje

“Krivec” za rojstvo podjetja Ekosen je neustavljiva želja ponuditi produkte, ki bi izboljšali splošno raven kakovosti bivanja na področju ogrevanja, prod0ukte, ki so trajnostni in imajo ugoden vpliv na počutje ter zdravje ljudi. Pionirsko podjetje Ekosen je ponosno na lasten razvoj IR panelov, ki presegajo okvirje tradicionalnega ogrevanja, zagotovljena pa je tudi celovita storitev od svetovanja do montaže. Seveda pa je hitro rastoče podjetje moralo na svoji poslovni poti premostiti marsikatero oviro. Kakšen je recept za uspeh? Prisluhniti končnim uporabnikom in vso energijo usmeriti v uresničevanje jasno zastavljenih ciljev.

Ekosen, inovativno usmerjeno podjetje, posebno skrb namenja učinkoviti rabi električne energije in soustvarjanju zelene prihodnosti. Ekosen IR paneli se razlikujejo od ostalih na trgu, saj jih sestavljajo materiali najvišje kakovosti, zato za določene modele uporabnikom nudijo kar 15-letno garancijo. Najbolj prodajan IR panel, ONE Ideal, nosi svoje ime z razlogom. V prostoru idealno porazdeli toploto, ima večjo površino od konkurenčnih na trgu, deluje na nižji temperaturi do 85 °C in ima večji sevalni kot od primerljivo konkurenčnih.

Poseben ponos podjetja je letošnji edinstven produkt IR panel Table. IR panel je že pripravljen na zimsko idilo, ko bo ogreval goste ob zunanjih mizah na terasah lokalov. Inovacija zagotavlja prijetnejšo in bolj varčno toploto, je alternativa potrošnim grelcem, ki gostincem povzročajo precejšne stroške. Model panela IR Table je zasnovan na način, da se preprosto namesti pod mizo in je primeren za uporabo tako na terasah lokalov, kjer bo goste prijetno grel, kot tudi za širšo domačo uporabo na domačih vrtovih in balkonih. Gre za nizkotemperaturni panel, ki se od visokotemperaturnega, ki žari oranžno, razlikuje predvsem po 8-krat nižji porabi električne energije. Od plinskih gobic pa je kar 16-krat varčnejši. Infrardeči panel Table ima 5-letno garancijo, za prednaročila do 30. julija v podjetju nudijo dodatni popust.

ekosen
IR panel Table je je dobil zlato priznanje Štajerske gospodarske zbornice za inovacijo. Photo by Ekosen

Obljubljajo, da bo skrb za zadovoljne uporabnike še naprej njihova prioriteta, kateri se vsekakor pridružuje tudi zaveza trgu ponuditi še več inovativnih produktov, ki bodo stroškovno in toplotno učinkoviti. Laskavo, zlato priznanje Štajerske gospodarske zbornice za inovacijo IR panela, je podjetju dalo še dodaten zagon in okrepilo ekipni duh, saj želijo ohraniti zaupanje uporabnikov in še naprej zagotavljati najvišjo stopnjo toplotne in stroškovne učinkovitosti.

Za več informacij o Ekosenovih IR panelih pokličite na brezplačno telefonsko številko
080 30 10 ali pišite na mail info@ekosen.si.
Hitro in enostavno izračunajte svoj prihranek na ekosen.si/izracun-prihranka/

Obiščete jih lahko v salonih: 

  • v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), Ptujska cesta 17,
  • v Mengšu (pri Ljubljani), Gorenjska cesta 19,
  • v Kopru, Piranska cesta 2.
info@ekosen.si | 080 30 10 | Spletna stran

Podjetje Ekosen je vodilno na področju IR-ogrevanja. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Prejšnji članekZnova klestila toča – kaj storiti na vrtu po toči?
Naslednji članekZakaj hoditi bosi?
info@ekosen.si | 080 30 10 | Spletna stran

Podjetje Ekosen je vodilno na področju IR-ogrevanja. S svojimi proizvodi nudimo alternativo pri varčevanju z energijo. Naravnani smo ekološko in k ljudem ter kot taki strmimo v prihodnost.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.