Zakaj je dobro imeti vodni filter?

A glass of clean fresh water and set of filter cartridges on wooden table in a kitchen interior. Installation of reverse osmosis water purification system. Concept Household filtration system
Foto: Andrii Medvediuk iz iStock

Pristop do čiste in varne pitne vode je ključnega pomena za naše zdravje in dobro počutje. Vendar pa se s širjenjem onesnaževal in kemikalij v okolju vse bolj zavedamo potrebe po dodatni zaščiti našega vodnega vira. Ena od učinkovitih rešitev za izboljšanje kakovosti pitne vode je namestitev vodnega filtra.

O vodnih filtrih

Vodni filtri so naprave, ki odstranjujejo nečistoče in škodljive snovi iz vode. Njihov namen je izboljšati kakovost pitne vode tako, da odstranijo suspendirane delce, bakterije, viruse, kemikalije, težke kovine in druge kontaminante. S filtriranjem vode odstranijo neprijetne vonjave, izboljšajo okus in zagotovijo varno vodo za pitje in kuhanje.

Vodni filtri odstranijo škodljive snovi in mikroorganizme iz vode, kar izboljša njeno kakovost, okus in vonj. Filtrirana voda je bolj sveža in prijetna za pitje. Filtracija vode prav tako zmanjšuje tveganje za okužbe, povezane s pitno vodo. Vodni filtri lahko tudi učinkovito odstranijo škodljive kemikalije, kot so pesticidi, težke kovine in klor. To zmanjšuje izpostavljenost tem snovem in ščiti naše zdravje.

We can drink healthier water by using a water purifier in our home or office.
Vodni filtri odstranijo škodljive snovi in mikroorganizme iz vode.
Foto: Melih YILDIZ iz iStock

Zakaj izbrati vodni filter Coway?

 1. Ker Coway ni samo filter, ampak je sistem za pridobivanje okusne, čiste in zdrave vode.
 2. Ker boste pili vodo z užitkom, kot bi jo pili iz najčistejšega izvira. Zaželeli si boste natočiti kozarec iz studenca v vašem domu. To sistem Coway omogoča.
 3. Ker sistem Coway z zlatim WQA znakom kakovosti izpolnjuje tudi najvišje industrijske standarde (ki so zahtevnejši kot pri izdelkih za domačo rabo), saj zagotavlja vsaj 10 let zagotovljenega stabilnega delovanja brez nihanj v kakovosti delovanja. Coway dobavlja svoje sisteme večini največjim svetovnim farmacevtskim in raziskovalnim laboratorijem, kjer pri delu potrebujejo resnično čisto vodo.
 4. Postali boste pravi somelier za vodo in otroci bodo navdušeni nad napravo in nad vodo.
 5. Ker imate takoj na voljo vročo, hladno ali vodo s sobno temperaturo. Čaj ali kavo imate pripravljeno v nekaj sekundah.
 6. Ker lahko okusite resnično pravi okus kave, čaja in drugih napitkov.
 7. Ker so napitki in čaji resnično kristalno čistega videza.
 8. Ker potrebujete manj kave in čaja, da dosežete popoln okus.
 9. Ker bodo plastenke z vodo postale za vas preteklost in se vam bodo sodelavci smejali, ko boste s sabo nosili steklenico z vodo. S časom pa bodo sami želeli piti vašo vodo z vami, ker bodo okusili in razumeli.
 10. Ker zalivanje rastlin z vodo iz sistema Coway bistveno podaljša življenjsko dobo rastlin.
 11. Ker hrano kuhate z neklorirano in čisto vodo. Vaša prebavila, ki so temelj imunskega sistema, vam bodo hvaležna.
 12. Ne razmišljajte več o opozorilih o prekuhavanju vode – vodni filter Coway poskrbi, da tudi najbolj onesnažena voda s fekalijami, škodljivimi mikroorganizmi ali celo z radioaktivnimi snovmi postane popolnoma čista in neoporečna.
 13. Voda iz vodnega sistema Coway je tako dobrega in čistega okusa, da si jo telo s časom dobesedno zaželi zaužiti.
 14. Ker je voda v telesu transportni sistem – je pomemben sestavni del sistema, ki telesu prinaša hranila in kisik in odnaša odpadne produkte iz celic. Bolj kot je voda očiščena raztopljenih snovi, bolj je učinkovita pri transportu snovi v telesu. Coway sistem s svojim delovanjem to dokazano omogoča.
 15. Ker ne boste več razmišljali o azbestnih, kovinskih, katranskih ceveh v vodovodni napeljavi. Ne bo vas prestrašilo dejstvo, da je povprečna starost vodovodnih napeljav med 30 in 60 let. Dejstvo, da so izgube vode 25 odstotne v Ljubljanski vodovodni infrastrukturi, vam ne bo več vcepljalo dvoma o tem, po kakšni poti pride voda do vas. Pogled cevi v vaši hišni napeljavi vas ne bo šokiral tako, da si niti pipe ne boste več upali odpreti. Pri sistemu Coway vsa nečistoča priteče samo do vhoda v sistem. Pri izhodu se izlije v kozarec samo čistoča.
 16. Ker je sistem Coway enostaven za uporabo ter obenem vrhunski produkt. Je Mercedes med sistemi za čiščenje vode, brez prave konkurence.

Vodni filtri so ključni za zagotavljanje čiste, varne in okusne pitne vode. Izbira filtra Conway FERRY P-08 je odlična za ohranjanje vašega zdravja. S pravilno namestitvijo in vzdrževanjem vodnega filtra lahko uživate v čisti, osvežujoči vodi brez skrbi glede onesnaževal in kontaminantov.

Svoj vodni filter Conway lahko po akcijski ceni dobite tudi pri nas! Kliknite na povezavo in si privoščite kozarec čiste vode!

Prejšnji članekNajboljši sladoled z visoko vsebnostjo beljakovin
Naslednji članekSte že doplačali dohodnino? Še nekaj dni do roka

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.