Zakaj izbrati MCA zimski vrt?

Zimski vrt lahko izboljša vaš življenjski prostor, tako da iz zunanjega naredi notranji prostor. Tudi takrat, ko nimamo veliko prostora, se lahko zimski vrt spremeni v čudovito razširitev. Vsak dober zimski vrt mora delovati kot naravna razširitev vašega doma, koristna in funkcionalna površina, ki dopolnjuje vaše vsakdanje življenje.

Pri družinskih hišah, ki imajo težave s prostorom lahko zimski vrt predstavlja idealno podaljšanje bivalnega dela in lahko služi kot jedilnica ali druga dnevna soba. Zimski vrt je lahko tudi idealna razširitev v prostor za glasbo, umetnost ali druge vaše strasti.

Z zimskim vrtom lahko uživate na vrtu preko celega leta in je tudi pomemben povezovalni element med notranjim in zunanjim delom stavbe. Ščiti vas pred vremenskimi vplivi in hkrati prepušča veliko sončne svetlobe, kar je glavna prednost zimskih vrtov. Sodobni materiali in različni sistemi gradnje vam omogočajo veliko možnosti. Pomemben je tudi zunanji videz zimskega vrta, zato je tudi pomembno, da se pri izvedbi uporabi enake arhitekturne elemente, kot so že uporabljeni na obstoječi stavbi ali pa se oblikuje nekaj čisto novega.

Prednosti zimskega vrta:

  • glavna prednost je svetloba,
  • 30 odstotkov prihranka ob izbiri 3 slojnega stekla in pravilni postavitvi glede na strani neba,
  • dobra mikroklima – v kolikor imamo posajene lončnice zimzelenih rastlin.

Izkušena ekipa strokovnjakov pri MCA inženiring – ZIMSKI VRTOVI, ki deluje na področju zunanjega stavbnega pohištva, že 7. leto stremi k temu, da vam zagotovi ustrezno kakovost in izvedbo v dogovorjenem roku.

Izkoristite njihovo brezplačno svetovanje, ki vključuje strokovno svetovanje, 3D izris in izvedbo izmer. Skupaj boste lahko tako izbrali za vas najboljšo rešitev.

mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Prejšnji članekIščete kakovostna bela notranja vrata? Pri Sezamy jih boste našli!
Naslednji članekPodjetje Ekom predstavlja novo hišno mehčalno-filtrirno napravo
mca@t-1.si | 031 612 348 | Spletna stran

Zimski vrtovi, alu okna, PVC okna, PVC-alu okna, lesena okna. V več kot 20 letih smo izdelali že preko 500 zimskih vrtov in nadstreškov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.