Iščete kakovostna bela notranja vrata? Pri Sezamy jih boste našli!

Barve in vzorci notranjih vrat se hitro spreminjajo, pa vendar ostaja bela barva vrat klasična. Tudi Porta Doors, katerega zastopnik v Sloveniji je podjetje Sezamy, se temu prilagaja z novimi površinami in vzorci. 

Nastala je cela linija belih Premium notranjih vrat: nova lakirana površina in novi modeli. Lahko so samo bela, lahko v kombinaciji z Alu intarzijami. Podboji so v novi Premium dekor foliji. Bela notranja vrata so spet bolj iskana, zato ni presenetljivo, da nastajajo vedno novi modeli. Poleg bele barve, so iskane tudi nove površine v odpornih, 3D laminatih: rahlo hrapava površina v modernih barvah. Nove barve notranjih vrat se zlahka kombinirajo s pohištvom ali talnimi oblogami. Notranja vrata lahko imajo tudi različna polnila: satovje, perforirano ali polno iverico, lepljen les in pa vse bolj popularen MDF – spekter notranjih vrat  s tem materialom je vse večji.

Porta Doors predstavlja tudi nove podboje, ki jih lahko namestimo preko starih, kovinskih podbojev. Lesena notranja vrata s kovinskimi podboji so namreč zelo pogosta v starejših stanovanjskih blokih. Da ni potrebno teh podbojev odstranjevati, lahko nove, lesene namestimo preko starih – hitra in elegantna rešitev. Za bolj prehodne prostore pa priporočamo notranja vrata, ki so kombinacija kovinskih podbojev in lesenih vratnih kril. Obstaja več vrst kovinskih podbojev: od fiksnih do nastavljivih, z nad ali ob-svetlobo, lakiranih ali plastificiranih, primernih za klasična notranja vrata ali vhodna notranja vrata.

Vse več se uveljavljajo tudi notranja vrata s steklenimi vložki: od majhnih okenc do velikih steklenih površin. Steklo je lahko samo matirano ali z različnimi vzorci. Steklena notranja vrata  zagotavljajo prehod svetlobe, hkrati pa dajejo stanovanju novo dimenzijo. Lepe so tudi kombinacije polnih in vrat s stekli.

Seveda so vam na voljo tudi kompletno kovinska notranja vrata: kot vrata za kleti ali tehnična vrata. Krilo je lahko polnjeno s satovjem, mineralno volno ali polistirenom. Z dodatnimi lastnostmi so taka vrata lahko namenjena  prostorom s posebnimi zahtevami (bazeni, kurilnice, prehrambeni obrati … ).

Notranja vrata Porta Doors so zaradi svoje prilagodljivosti, natančne izdelave in kakovosti primerne za vse prostor in za vse namene.

V spodnjem videu si lahko ogledate predstavitev belih notranjih vrat model Porta Grande. 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.