Za popolne sanje potrebujete Perfecta Dreams

Ženska na vzmetnici perfecta active

Iščete najlepšo in najbolj udobno posteljo ter vzmetnico? Raziščite ponudbo Perfecta dreams, in si privoščite najboljše zase. V naših salonih Nama in Citypark pa vas pričakujejo prodajni svetovalci, strokovnjaki za dober spanec. Perfecta Dreams vam v mesecu maju prinaša do 30 % popust na vzmetnice in postelje.

Ne odlašajte, vaša popolna postelja že čaka na vas.

Nakup nove vzmetnice zagotovo ni tako enostaven, kot je bil pred nekaj leti.

Danes stopite v katerega od salonov ali pobrskate po spletnih trgovinah najbolj znanih proizvajalcev vzmetnic in že ste korak stran od tega, da obupate.

Vzmetnice iz PU pene, hladne valjane pene, visko elastične ali spominske pene, vzmetnice z bonell jedrom ali žepkastimi vzmetmi … In kje so še tiste iz lateksa in tehnogela?

Eno najpogostejših vprašanj, ki jih dobimo v salonih Perfecta Dreams, je, kako izbrati najboljšo možnost zase. Svetujemo vam, da si vzemite čas, preizkusite vse možnosti modelov in se pri nakupu obvezno posvetujte z našimi svetovalci.

Vzmetnice z žepkastimi vzmetmi

Žepkaste vzmeti nudijo večjo oporo kot bonell vzmeti. Vzmeti so manjše velikosti, vsaka je posebej oblečena v bombažno tkanino (žepi) in zato delujejo neodvisno druga od druge.

Število vzmeti se lahko drastično razlikuje od vzmetnice do vzmetnice, a na splošno velja – več vzmeti, boljša je opora.

Čeprav je število vzmeti eden od dejavnikov kakovosti vzmetnice, ne glejte le na količino. Pri izbiri ležišča morate med drugim gledati na debelino vzmeti, vrsto prevleke in vrsto pene (ali drugega materiala), s katerim je ležišče polnjeno.

Izberite svojo žepkasto vzmeteno vzmetnico.

Lastnosti vzmetnic z žepkastimi vzmetmi

Žepkaste vzmeti se premikajo neodvisno druga od druge

Vzmetnice z žepkastimi vzmeti so sestavljene iz več sto vzmeti, obdanih v posamezne mehke žepke, skrite pod plastmi kakovostnega polnila. Njihova specifičnost je v tem, da se upogne le tisti del vzmeti, na katerega telo pritiska in tako zagotavlja kakovostno podporo vsem kritičnim točkam na telesu.

Tudi če si posteljo delite s partnerjem, bodo žepkaste vzmeti nudile vsakemu posebej podporo in se ponoči ne boste nenehno zbujali zaradi partnerjevih prilagoditev.

Ker se žepkaste vzmeti lahko prilagodijo vsaki obliki telesa, bodo odlično podprle tudi osebe z višjo telesno težo.

Žepkaste vzmeti nudijo velik razpon od čvrstosti do udobja

Žepkaste vzmeti so na voljo v različnih trdotah, zato lahko pri nakupu vzmetnic izbirate med različnimi udobji: mehko, srednjo in trdno, prav zaradi teh lastnosti so žepkasto vzmetene vzmetnice dobra izbira tudi za ljudi, ki trpijo zaradi bolečin v hrbtu ali križu. Vzmetnice z žepkastimi vzmetmi so dolgotrajne, močne in finančno dostopne.

Žepkaste vzmeti nudijo luksuzno udobje

Te vzmetnice so udobne in so pogosto nadgrajene z razkošnim in kakovostnim materialom, kar jim daje bogat, kakovosten in eleganten videz. Najpogosteje gre za različne vrste pen, kot so HR pena, visoko elastična pena in lateks.

Vzmetnica Ariston – hotelsko udobje

vzmetnica ariston otvoreni

Vzmetnica Ariston ima žepkasto vzmetno jedro, ki nudi dobro telesno podporo in prilagajanje. Glavna značilnost jedra je debelina žepkaste vzmeti 2 mm, ki zagotavlja popolno udobje osebam, ki iščejo trdo, a prožno in udobno ležišče. Ariston vzmetnica s svojo 30 cm višino nudi hotelsko udobje in omogoča enostavno leganje in vstajajanje iz postelje.

Vzmeti so dodatno ojačane s HR peno, ki je zaradi svoje sestave zračna, elastična in trpežna. Poleg vsega tega je vzmetnica dodatno oblečena z dvoslojno prevleko, na katero je všit 3D mrežast trak, ki nudi dodatno zračnost jedru ležišča.

Žepkasto vzmetene vzmetnice imajo dolgo življenjsko dobo, so običajno cenovno dostopne, praktične za vzdrževanje in kar je najpomembneje – poskrbele bodo za kvaliteten spanec.

webshop@perfecta.si | +386 40 275 091 | Spletna stran

Perfecta Dreams premium je blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje, zahvaljujoč zvestim strankam pa smo na trgu že več kot 30 let.

Prejšnji članekHidroizolacija kopalnice v mansardi
Naslednji članek‘Najmanj kvaliteten avto na svetu’ se je še pocenil, a kot kaže, ni več rešitve
webshop@perfecta.si|+386 40 275 091| Spletna stran

Perfecta Dreams premium je blagovna znamka postelj in vzmetnic ter kakovostnega asortimaja za zdravo spanje, zahvaljujoč zvestim strankam pa smo na trgu že več kot 30 let.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.