Hidroizolacija kopalnice v mansardi

kopalnica
FOTO: tkk-group.com

Ko želimo podstrešje spremeniti v bivalni prostor, za to pogosto uporabimo suhomontažno gradnjo. Zelo pomembno je, da novo kopalnico zaščitimo pred morebitnim izlivom vode. Preprosta rešitev je premaz vseh površin s sistemom akrilne membrane HydroBlocker WRC PRIMER + HydroBlocker WRC COATING.

Akrilno membrano HydroBlocker WRC PRIMER + HydroBlocker WRC COATING uporabljamo za hidroizolacijo notranjih in zunanjih prostorov pred polaganjem oz. lepljenjem zaključnih oblog, kot so keramične ploščice, mozaik, kamen. Sistem HydroBlocker WRC PRIMER + HydroBlocker WRC COATING ustreza zahtevam standarda EN 14891:2012 in predstavlja tekoče vgrajevani, vodo-nepropustni premaz za notranjo in zunanjo uporabo pod keramičnimi ploščicami. Premaz HydroBlocker WRC PRIMER nanašamo v enem ali dveh slojih, odvisno od poroznosti podlage. Pred nanašanjem premaza HydroBlocker WRC COATING je potrebna v vogalih vgradnja tesnilnih trakov.

izdelek
FOTO: tkk-group.com

Priporočamo HydroBlocker TEKATRAK 120. Premaz nanašamo v dveh slojih. Drugi sloj nanesemo po 3-4 urah pri 23 °C in 50% zračni vlagi. Zaključno oblogo lahko položimo 12h po nanosu zadnjega sloja. Akrilna membrana nudi večjo elastičnost in se enostavno nanaša. Primerna je za površine, izpostavljene višjim temperaturam ali tresljajem. Prihranek časa pri izdelavi in ugodna cena sta učinkovita rešitev za uporabo akrilne membrane tudi za velike projekte.

info@tkk-group.com | +386 5 38 41 300 | Spletna stran

Podjetje TKK je eno največjih in vodilnih proizvajalcev tesnilnih mas, poliuretanskih pen, lepil, tehničnih sprejev in dodatkov za beton ter malto.

Prejšnji članekKako preprečiti kalitev krompirja? Preizkusite fantastičen trik naših babic
Naslednji članekZa popolne sanje potrebujete Perfecta Dreams
info@tkk-group.com|+386 5 38 41 300| Spletna stran

Podjetje TKK je eno največjih in vodilnih proizvajalcev tesnilnih mas, poliuretanskih pen, lepil, tehničnih sprejev in dodatkov za beton ter malto.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.