Z domačo sončno energijo do samooskrbe z električno energijo

V Sloveniji se kmalu obeta sprememba na področju sončnih elektrarn. Zdaj bo uradno možno izkoriščati sončno energijo znotraj lastnega električnega omrežja hiše. Uredba in pravilnik bosta predvidoma sprejeta na vladi konec meseca oktobra 2015. Podrobnosti si preberite na povezavi. 

Z uporabo Domače sončne energije ste lahko del spremembe in sami proizvajate svojo električno energijo.

S proizvajanjem lastne električne energije iz obnovljivega vira se lahko borite proti onesnaževanju okolja in podnebnim spremembam.

Domača sončna energija je sistem sončne elektrarne, ki je pripravljen za takojšno uporabo. S pomočjo električnega vtikača se priklopi na običajno vtičnico hišnega omrežja električne energije.

S proizvedeno električno energijo iz domače sončne energije, kompenziramo lastni odjem, kar zmanjšuje iz omrežja odvzeto električno energijo in s tem znesek na računu za kupljeno električno energijo.

Na ta način lahko mesečno prihranimo od 10 do 20 % lastne porabe električne energije in za navedeni odstotek zmanjšamo račun za elektriko.

V primeru, da vas zanima sončna elektrarna večjih moči za samooskrbo, nam pišite in potrudili se bomo, da vam ponudimo kar želite.

Poglejte si delovanje v živo na spodnjem videu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.