Z bobom govoriš najceneje!

Podatki kažejo, da so pogovori s storitvijo Bob najcenejše. In kar je najlepše – prihranek je vsak mesec višji!

Telefonski pogovori, SMS klepet, brskanje po internetu so drobne razvade, ki sestavljajo naš vsakdan. Tu si poleg kakovosti in široke razpoložljivosti storitve želimo ugodno ceno. Najugodnejšo, pravzaprav.  

Ob tem se izogibamo podpisovanju zaobljub zvestobe določenemu ponudniku. Portal Moj prihranek torej streže tiste, ki želite največ iztisniti iz svojega denarja. Verjetno najboljša izbira je nizkocenovni ponudnik bob. Ponudnik mobilne telefonije ponuja najcenejše pogovore v vsa slovenska omrežja. S paketom minibob lahko na naročniki za samo 6,9 evrov govorijo kar 200 minut in pošljejo 200 SMS sporočil v vsa slovenska omrežja. Z odločitvijo za bob si uporabniki znižajo stroške uporabe mobilne telefonije, hkrati pa lahko obdržijo svojo telefonsko številko.

 

Za tiste, ki še niste skočili na morje pa bo dobrodošla tudi informacija, da z bobom prihranite tudi v tujini. bob svojim naročnikom ponuja tudi do 25 odstotkov nižje cene gostovanja na Hrvaškem kot drugi ponudniki mobilne telefonije!

 

Storitev                                      Bob                 Tušmobil                    Mobitel*

Odhodni klic (v Sloveniji)         0,2440                 0,2760                       0,2928

Dohodni klic                            0,8835                 0,0840                       0,0854

SMS                                        0,0732                 0,0912                       0,0976

Cene prikazane v primerjalni tabeli, so javno objavljene cene primerjanih ponudnikov za naročnike na dan 10. 07. 2013, objavljene na spletnih straneh www.mobitel.si, operaterja Telekom Slovenije d.d. in www.tusmobil.si, operaterja Tušmobil d.o.o. Vse cene so v evrih in vsebujejo DDV.

 

Cene veljajo za poslan SMS in za klice v partnerskih omrežjih, in sicer se obračunajo na minuto klica, pri čemer je interval za odhodni klic 30/1, interval za dohodni klic pa 1/1.

 

*Mobitelovi uporabniki imajo do 15. septembra 2013 med 17. in 18. uro 50 % cenejše odhodne in dohodne klice.

 

Razlogi za prestop k bobu so torej na dlani: najcenejša ponudba mobilne telefonije v Sloveniji, transparentna ponudba, več kot 1.000 prodajnih mest, ponudba brez vezave in brez menjave telefonske številke.

 

Več informacij na www.bob.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.