Ognjevarni trezor: Ker mora vsak poskrbeti za varno hrambo dragocenosti

Ognjevarni trezor

Vsi imamo dragocenosti, takšne ali drugačne. Ker jih je nekje potrebno varno shranjevati, zanje pogosto najdemo skrite kotičke in prostore, za katere mislimo, da jih ne bo nihče našel. Ni vedno tako, zato je pomembno dragocene stvari shraniti na varno mesto in ne zgolj skrito mesto. Odličen korak k temu so trezorji, ki zagotovijo vse to.

Trezorji varujejo naše dragocenosti pred tatvinami in vlomi, a se njihova naloga ne konča tu. Velika večina trezorjev je tudi vodoodpornih in ognjevarnih (tudi ognjeodpornih). Le tako lahko resno poskrbimo za varnost nakita, dokumentov, denarja, datotek in drugih pomembnih reči. Saj veste kaj pravijo, nihče ni tako premožen, da mu nebi bilo treba poskrbeti za varno hrambo dragocenosti. In kako to storimo?

Izbira pravega trezorja

Naša izbira trezorja je odvisna od določenih dejavnikov. Najprej pomislimo na to, kaj bomo shranjevali v trezorju in kje bo ta postavljen. Za domačo uporabo bi najpogosteje slišali priporočilo o protivlomnem trezorju. Ta pride še kako prav, če bi želeli v njem shranjevati denar, osebne dokumente, nakit, vrednostnice in podobne reči. Največkrat se zanj odločijo prebivalci gosteje poseljenih delov mesta, kar so zagotovo stolpnice in bloki. Protivlomni element bo varoval vaše dragocenosti.

Trezor z elektronsko ključavnico

Za shranjevanje reči, ki načeloma ni zanimiva tatovom in vlomilcem, bo zadostoval že ognjevarni trezor. Tu mislimo tudi na kraje, kjer je za varnost že dovolj poskrbljeno – podjetja, uradna poslopja itd. Ognjevarni in ognjeodporni trezorji nudijo zaščito pred onjem, kljub temu pa so lahko hkrati opremljeni tudi z določenimi mehanizmi, ki onemogočajo vlom vanje.

Tu so še drugi dejavniki:

  • velikost trezorja in dimenzije
  • način odpiranja trezorja
  • varnostni mehanizmi
  • način pritrditve in shranjevanje trezorja v prostoru

Kaj pravite na trezor s ključavnico na prstni odtis?

Shranjevanje dragocenosti v trezorju, ki se odpira s prstnim odtisom. Le kdo si ne bi želel te napredne tehnologije, ko govorimo o varovanju lastnine. Kot že njegov naziv pove, je trezor opremljen s pametnim čitalnikom prstnih odtisov. Vanj lahko vprogramiramo dvajset prstnih odtisov, kar omogoča enostaven dostop za pooblaščene uporabnike. Gre za robusten in kompakten trezor, ki je izdelan iz trdnega jekla. Vsekakor predstavlja eno od več odličnih izbir pri shranjevanju.

Trezor na prstni odtis

S trezorjem do brezskrbnosti pri dragocenostih

Trezorji so najbolj primeren korak k varovanju naših najbolj pomembnih dragocenosti. Odločimo se lahko za širok nabor trezorjev in omar, pri čemur nam bodo pomagali pri kataloška-prodaja, d.o.o. Kvalitetni, kompaktni, robustni in nadvse varni trezorji s široko paleto lastnosti in mehanizmov so varen korak k varovanju.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekBo to nova oprema sodobnih domov?
Naslednji članekNe puščajte centov na blagajni: zbirajte jih, na koncu meseca boste presenečeni
info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.