Vrhunske kuhinje Nolte 60% ceneje!

Ali razmišljate o novi kuhinji še pred pričetkom pomladi? Potem še preden pokukajo na plano prvi znanilci pomladi, se lahko ustavite v prvem Nolte Storeu v Sloveniji in si jo izberite – svojo NOLTE kuhinjo. Do 11.02.2017 jo lahko kupite s 60 % popustom.

Oglasite se v Galeriji IlAmbienti v Ljubljani (BTC, Kristalna palača), kjer je prvi specializirani Nolte Store v Sloveniji ali v pohištvenem centru IlAmbienti v Murski Soboti kjer si lahko ogledate ponudbo teh izrednih kuhinj.


Kuhinja Nolte Nova Lack vas bo osvojilao z mehkimi linijami, optimalno izkoriščenim prostorom in popolno izdelavo. To je brezčasna kuhinja, ki bo vedno osrednji prostor vašega doma.

Kuhinja Nolte Legno pa je moderna kuhinja Nolte Legno Eiche v in Soft lack se v kombinaciji lakiranih površin in naravnega lesa vrača k naravi. Posebnost kuhinje je da prstni odtisi ostanejo nevidni.

Z vrhunskimi kuhinjami NOLTE se spogledujejo tudi vrhunski kuhinjski aparati. Kuhalni sistemi BORA je vrhunski kuhalni sistem, ki združuje indukcijsko kuhalno ploščo in kuhinjsko napo v isti napravi. Preizkusite jih NOLTE STORE – Galerija pohištva IL Ambienti v BTC ali Pohištvenem centru v Murski Soboti.

Vse modele si oglejte tudi na spletnih straneh Centra IlAmbienti in Galerije IlAmbienti.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.