Vrhunska okna Thermicco ECO SUN 90

Če gradite hišo, prenavljate stanovanje ali preprosto razmišljate o nakupu novih oken, potem se ozrite po vrhunskih oknih Termicco ECO SUN 90.

Moderni unikatni videz

Okna Termicco ECO SUN 90 se lahko pohvalijo z izredno unikatno obliko – ostre linije ob kotih so namreč elegantno zaobljene s posebno estetsko linijo, ki je izpolnjena še z višjo in zaokroženo letvico na steklu.
Gladka in snežno bela površina oken Termicco je odporna na zunanje dejavnike. Prijeten izgled pa jih naredi odlične za dopolnitev fasad. Estetski dizajn oken se odlično zlije z moderno in skrbno načrtovano notranjostjo stanovanja ali hiše.

Varčevanje z energijo
Vendar pa le lep izgled seveda ni vse. Prav tako pomembna je tudi učinkovitost. Okna ECO SUN 90 so znana po svojih vrhunskih rezultatih na področju varčevanja energije. Imajo poseben Termicco sistem z zmanjšanim koeficientom za prenos toplote in izpolnjujejo najvišje toplotne zahteve (koeficient toplotne prehodnosti 0,7 W/m2K – glede na standarde PN – EN 14351-1 in PN – EN ISO 10077 – 2:2007). Vrhunski standard pri varčevanju energije pomeni, da boste prihranili veliko energije na račun uhajanja toplote iz stanovanja in obenem znatno zmanjšali onesnaževanje okolja zaradi nižje količine emisij ogljikovega dioksida v ozračje. Okna ECO SUN 90 so zato odlična izbira za eko-hiše, projekte za varčevanje z energijo in za gradnjo pasivnih hiš .

8-komornost

Glavna prednost oken Termicco ni le lep izgled in energijska učinkovitost, temveč dejstvo, da so 8-komorna. Ravno konstrukcija profila okna je tista, ki določa kvaliteto toplotne izolacije. In tu okna Termicco ne sprejemajo kompromisov.

Pasivna plastična okna profila ECO SUN 90MM dosežejo višji nivo izolacije s povečanjem globine vgradnje (širina profila 101 milimeter) in število komor (osem).

Okna imajo tudi tri-slojno zapečatenost in možnost uporabe trojne zasteklitve, kar jih naredi ekstremno izolativne.

Skrivnosti visoke toplotne izolacije gradbenih oken ECO SUN 90 so torej:
– Osem-komorni okvir z 90 milimetrsko stavbo
– Krilo z globino 101 milimeter
– Tri tesnilne ravnine, ki naredijo okna bolj odporna na veter in dež
– Priporočena trojna zasteklitev, ki izboljša koeficient prenosa za celotno okno
– Unikatna estetska oblika
– Trojna zasteklitev s toplotnim koeficientom 0,6 W/m2K.

Okno ECO SUN 90 so tako kvalitetna in brezkompromisna izbira za sodobne hiše in stanovanja ter bodo zadovoljila potrebe tudi najzahtevnejših kupcev .

Okna lahko naročite in dobite pri podjetju PVC MARKUS.

V podjetju PVC Markus se ukvarjamo s prodajo in montažo stavbnega pohišva iz pvc, alu ter alu-les profilov.Nudimo vam široko izbiro PVC elementov, ALU ter ALU-LES sistemov, rolet, žaluzij, nadstreškov ter notranjih vrat.
pvc-markus.si | pvc.markus@gmail.com | 040 431 733 | Vrhpolje pri Kamniku 197, 1241 Kamnik

Prejšnji članekŠtudentje iz Univerzve v Virginiji so postavili prvi sončni pločnik na svetu
Naslednji članekZ nastavitvijo termostatske glave do nižjih stroškov za ogrevanje

V podjetju PVC Markus se ukvarjamo s prodajo in montažo stavbnega pohišva iz pvc, alu ter alu-les profilov.Nudimo vam široko izbiro PVC elementov, ALU ter ALU-LES sistemov, rolet, žaluzij, nadstreškov ter notranjih vrat.
pvc-markus.si | pvc.markus@gmail.com | 040 431 733 | Vrhpolje pri Kamniku 197, 1241 Kamnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.