Vinske vitrine – novi trendi vsake kuhinje

avene vinska vitrina
Photo by AVENE

Zabava doma in eksperimentiranje v kuhinji s posebnimi sestavinami in kompleksnimi recepti je postalo veliko bolj priljubljeno kot kadarkoli prej, kar daje pitju kakovostnega vina večji pomen. Zagotovo ni boljšega občutka kot pitje vina, serviranega v pravem kozarcu, primerno staranega in ohlajenega na pravi temperaturi. To pa najlažje dosežemo s hrambo vina v vinski vitrini. Vaše vino si zasluži, da je shranjeno na najboljši način. Linija Dunavox Home Range je kot nalašč za vaš dom, pa naj bo to kuhinja, dnevna soba, jedilnica ali celo terasa ali balkon.

Vinsko vitrino lahko danes vgradite že ob načrtovanju kuhinje. V tem primeru so najprimernejše in najlepše popolnoma vgradne vinske vitrine in se običajno namestijo v višini prsnega koša. Vinske vitrine linije Dunavox Glance so bile razvite s tehnologijo push-to-open – dovolj je le nežen pritisk na vrhu vrat, da se aktivira notranji senzor, ki se samodejno odpre, kar zagotavlja popolno ujemanje z vsemi kuhinjami brez ročajev in sodoben dizajn.

Življenje so trenutki, ki jih ustvarjamo s prijatelji

Drugi način pa je vgradnja vinske vitrine pod pult, kjer lahko predelate obstoječo kuhinjsko omaro in namesto nje vgradite podpultno vgradno ali samostoječo vinsko vitrino.

avene vinska vitrina
Shranjevanje vina v lepi vinski vitrini je tako odličen način za prikazovanje vaše kolekcije. Photo by AVENE

Vinske vitrine DUNAVOX so premium vitrine, z minimalističnim in funkcionalnim oblikovalskim značajem, praktično notranjo postavitvijo ter najsodobnejšo tehnologijo in energetsko učinkovito zmogljivostjo, ki zadovoljijo vsakega kupca.

Za strokovno svetovanje se obrnite na največjega ponudnika vinskih vitrin v Sloveniji, podjetje Avene d.o.o. , Tržaška cesta 134, Ljubljana; tel: 041/566-618, prodaja@avene.si.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.