Večfunkcijski mikrobiološki filtrirni vložek Tehnofan MAF-10

tehnofan mah 10

Tokrat predstavljamo podpultni filter Tehnofan MAF-10, mikrobiološko učinkovit kombiniran filter z vložkom z aktivnim ogljem, sedimentom in ultra filtracijo od 0,01 do 0,1 mikrona, ki iz vode odstrani delce kot so pesek, rja, blato in mivka ter tudi klor, klorove spojine, nitrate, pesticide, atrazin, bakterije …. in tako zagotavlja čisto pitno vodo. Filter lahko prefiltrira 6.000 litrov vode oziroma ga lahko uporabljamo za obdobje do enega leta. Učinkovitost filtra je potrdil tudi Zavod za zdravstveno varstvo Maribor.

Primeren je za vgradnjo pod kuhinjskim pultom, za avtomate za vodo in tudi kot zamenjava za filtre v napravah z enim ali več vgrajenimi filtri. Uporabimo pa ga lahko povsod, kjer je voda lahko kemijsko ali mikrobiološko oporečna kot recimo voda iz javnega vodovodnega omrežja, kapnica, lastna zajetja …

ENOSTAVNA NAMESTITEV IN UPORABA

To je edini mikrobiološki filter na trgu s pretokom do 10 litrov na minuto, kar pomeni da ne potrebujete dodatne pipe za filtrirano vodo, ampak se ta vodni filter lahko montira direktno na (hladno vodo) vaše obstoječe pipe. Pri vodnih filtrih, ki imajo manjše pretoke kot npr. 1,5, 2,5, ali 4 litre na minuto, je zmanjšan pretok pri vsakdanji uporabi tako moteč, da je potrebna vgradnja dodatne pipe na kuhinjskem pultu.

TESTIRAN PO NAJSTROŽJIH PROTOKOLIH
MAF-10 filter podjetja Tehnofan d.o.o. z absolutno 0,1 mikronsko filtracijo bakterij je bil testiran v tujini in Sloveniji in je edini filter, ki izpolnjuje tudi najstrožji ASTM 838 CE medicinski protokol. Podpultni filter Tehnofan MAF-10 je edini filter na trgu, ki ima vse teste in certifikate NSF, Water Quality Associationnajstrožji ASTM 838 CE medicinski protokol in tudi test učinkovitosti Zavoda za zdravstveno varstvo Maribor. Vodne filtre v katerih je vgrajen MAF-10 filter, uporabljajo tudi bolnice in druge državne ustanove v Republiki Sloveniji.

TROJNI FILTRIRNI SISTEM

Trojni filtrirni sistem filtra Tehnofan MAF-10 sestavljajo:

  • Zunanji polipropilenski ovoj: Odstranjuje delce: pesek, blato, rjo, mivko, mulj, itd.
  • Srednji (zunanji) karbonska vlakna: Odstranjuje kemične substance in delce: klor, klorove spojine, pesticide, insekticide, težke kovine, itd.
  • Notranjost “votle cevke” kapilarni membranski elementi “Ster-O-Tap” Mikro filtracija, ki odstranjuje mikroorganizme: E.coli, Salmonella, Citrobakter s.p., Klebsiella s.p., Enterobakter s.p., V.cholerae, Legionela itd. in Protozoa – Giardia, Criptosporidiom itd.

UGOTOVITVE NA TESTIRANJIH:

  • voda na iztoku je bila brez vonja in brez okusa;
  • 90 % učinkovito zmanjševanje vsebnosti prostega klora in vsebnosti THM;
  • 90 % učinkovito zmanjševanje vsebnosti pesticidov;
  • zniža prisotnost mikroorganizmov;
  • zmanjšuje vsebnost posamezne aktivne snovi ali njihove razgradne produkte za 90 % za vsako posamezno spojino,
  • 99,9999% (Log7 – Single cell biologics) učinkovito odstranjevanje mikroorganizmov.

Preberite tudi >> Vodni filter Polar PDF21 – popolna zaščita pred vodnim kamnom, korozijo in delci

Podjetje Tehnofan d.o.o. iz Ljubljane, se od leta 1990 ukvarja s problemi pitne in filtracijo vode v gospodinjstvih, podjetjih in industriji. Strokovno znanje je podkrepljeno z lastnim laboratorijem, uporabo najkvalitetnejših materialov in naprav, profesionalna izvedba in skrb za uporabnika pri vzdrževanju naprav in vsakega vodnega filtra.

Podjetje Tehnofan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in se od svoje ustanovitve ukvarja s problemi pitne in filtracijo vode v gospodinjstvih, podjetjih in industriji. Naš cilj je uporabnikom zagotoviti “Najčistejši izvir pitne vode pri Vas doma”.
http://www.filtri-za-vodo.si | info@tehnofan.si | +386 (0) 1 4274 476 | Ilovški štradon 41A,, 1000 Ljubljana

Prejšnji članekTrajna odprava zidne plesni in odlična toplotna izolacija – v enem!
Naslednji članekAmeriška prva plus pasivna hiša proizvede skoraj toliko energije kot jo potrebuje

Podjetje Tehnofan d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990 in se od svoje ustanovitve ukvarja s problemi pitne in filtracijo vode v gospodinjstvih, podjetjih in industriji. Naš cilj je uporabnikom zagotoviti “Najčistejši izvir pitne vode pri Vas doma”.
http://www.filtri-za-vodo.si | info@tehnofan.si | +386 (0) 1 4274 476 | Ilovški štradon 41A,, 1000 Ljubljana

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.