V novembru do gratis termostata, nižjih stroškov ogrevanja in večjega udobja

koop

Za prijetno in udobno bivanje je idealno, da ima vsak prostor prilagojeno temperaturo. To lahko dosežemo z lastnim, neodvisnim virom ogrevanja, ki prinaša popolno svobodo pri regulaciji temperatur v različnih prostorih. Za takšen vir ogrevanja veljata električno talno gretje in ogrevanje z IR-paneli, ki ju lahko tudi poljubno kombiniramo ter tako dosežemo še boljše bivalno udobje glede na lastne potrebe.

koop

Električno talno gretje in IR-paneli veljajo za enega najbolj varčnih ogrevalnih sistemov, saj oba sistema omogočata tudi odlično regulacijo ogrevanja prek različnih termostatov. Dober termostat namreč omogoča natančno krmiljenje sistema in s tem velik prihranek pri stroških ogrevanja, kot tudi večje bivalno udobje. V vsakem prostoru lahko torej porabimo toliko energije, kolikor mi želimo, brez izgub.

Popolnoma prilagojen način ogrevanja

V primeru, da je v vsakem prostoru nameščen termostat, lahko nastavimo drugačno temperaturo za vsak prostor posebej, kar je nadvse dobrodošlo tudi v prehodnih obdobjih.

koop

Termostati odlično pripomorejo k znižanju stroškov ogrevanja, saj z njimi dobimo popoln nadzor nad ogrevanjem. Nastavimo lahko urnik ogrevanja, tako da sistem deluje takrat, ko sami določimo, in sicer na temperaturo, ki si jo izberemo sami.

Primer uporabe: Kopalnico lahko ogrevamo zjutraj in zvečer, spalnico v večernih urah, dnevni prostor pa popoldan. Za konec tedna termostat nastavimo ločeno in tako dobimo popolno prilagajanje svojemu slogu življenja.

koopV novembru do gratis termostata

Ob nakupu IR-panela MySun CLASSIC prejmete termostat MySun Analog GRATIS.

Ob nakupu Grelne preproge MySun 3 m² ali 4 m², prejmete Termostat MySun Analog PRO GRATIS.

Izkoristite novembrsko akcijo na www.mysun.si/akcija-november/.

V podjetju Koop trgovina ponujajo rešitve za učinkovito in cenovno ugodno električno ogrevanje pod blagovno znamko MySun.

 

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Prejšnji članekAvtobusna postaja z več kot 100 električnimi polnilnicami
Naslednji članekPriprava robotske kosilnice na zimo

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.