V enem koraku do organizirane pisarne

Pisarniški regali vas lahko rešijo take zagate
Pisarniški regali vas lahko rešijo take zagate

Začetki leta so razburkani in adrenalinski. Mogoče se prav zaradi tega pogosto zgodi, da je stanje v pisarni nevzdržno in neorganizirano. Na pravo pot vas lahko usmeri urejeno delovno okolje, ki ga ni treba ustvarjati več dni ali celo tednov. S pravimi nasveti in pripomočki bo vaša pisarna organizirana v le nekaj zamahih oziroma trenutkih. Kateri nasvet za organizacijo pisarne je potrebno upoštevati, da končno pride do tega?

Očistite pisarno neželenih reči

Popisani listi, revije, neznane voščilnice, prazni kemični svinčniki in prazni paketi sladkarij. Vse to mora proč in najboljše je, če v roke primete koš za smeti in pričnete s čiščenjem. Vse, česar ne vidite v svoji pisarni, naj gre stran. Žal je tu govora tudi o umrli roži na okenski polici, božični dekoraciji ali povsem nepotrebnih slikah tropskih plaž. Z organizirano pisarno bo tudi vaše delo bolj kakovostno in uspešno.

Uredite dokumente, če jih slučajno niste

Dokumenti so pomembna reč v vsaki pisarni in življenju nasploh. Zdaj, ko vam je uspelo pisarno izprazniti neželenih predmetov, se lahko posvetite urejanju želenih in tistih, ki jih potrebujete. Odločite se za najboljši način organiziranja dokumentov, da ob ponovnem iskanju ne bo nobenih težav. Lahko se odločite za tako organizacijo:

  • sestanki, opravki in podobno
  • letna, mesečna ali tedenska poročila
  • arhiv, dokumenti, starejši od petih let
  • čakanje na odgovor, ki ga še niste prejeli glede dokumenta

Vsak sklop dokumentov naj ima svoj prostor. Kam jih shraniti? Najboljše je dokumente shranjevati v mape, ki lahko svoje mesto najdejo na pisarniških regalih.

Pisarniški regali so v pisarni vaš najboljši prijatelj
Pisarniški regali so v pisarni vaš najboljši prijatelj

Pisarniški regali so vaš prijatelj

Popolnoma vse, kar sestavlja vašo pisarno, je možno spraviti na pisarniške regale. Močni kovinski regali so idealna rešitev za pisarne, arhiv ali celo domačo klet. Ojačitve z vezmi poskrbijo, da lahko ti regali prenesejo še tako naporne pisarniške dokumente. Izbirate lahko med različnimi materiali, barvami, velikostjo in nosilnostjo. Vedno jih krasi odlična funkcionalnost, zaradi katere bosta zasijala vaša pisarna in življenje samo. Potrebujete le pisarniške regale in življenje bo spet organizirano.

info@prosigma.si | 02 5858 480 | Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Prejšnji članekBugattijevo prvo električno vozilo je skiro
Naslednji članekV Prekmurju za 30 tisočakov hiša, v Ljubljani za 50 tisočakov – soba
Logotip
info@prosigma.si|02 5858 480| Spletna stran

ProSigma, d. o. o. je generalni zastopnik AJ Office & Industry supplies AB. V okviru blagovne znamke AJ kataloska-prodaja.si nudi opremo za pisarne, skladišča in industrijo.

Žiga Kastelic

SEO urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.