Učinkovita sanacija vodovodnih cevi brez gradbenega posega

V našem domu si želimo čisto in odlično vodo, ki nam jo ponuja naše okolje. Vodovodne cevi so posebne ravno zaradi tega, ker morajo biti v takem stanju, da zagotovijo pretakanje neoporečne vode. A žal se na ceveh, po katerih teče pitna voda skozi leta uporabe naberejo usedline in druge nečistoče, ki lahko povzročijo oporečnost vode in celo zamašitev cevovoda. Poleg tega se zaradi korozije cevi lahko zmanjša pretok vode, posledica je lahko tudi rjavo obarvana voda.

Podjetje NU FLOW NOVO MESTO d. o. o. proizvaja in vgrajuje inovativno ekološko tehnologijo za obnovo notranjih sten, uničenih, poškodovanih ali zamašenih vodovodnih cevi. Podjetje je del svetovno uveljavljenega podjetja, ki je vodilni proizvajalec epoksidne smole za obnovo vodovodnih cevi. Tehnologija, ki jo uporabljajo, je vodilna v svetu obnavljanja cevovodov. Prednost uporabe metode Nu Flow predstavlja predvsem uporaba okolju prijaznih materialov in hitra ter učinkovita odprava težav.


Trajna in cenovno dostopna sanacija

Nu flow tehnologija za obnovo vodovodnih cevi, je izredno učinkovita in cenovno dostopna rešitev. Pomeni prihranek časa in denarja pri obnovi. Gre za dolgotrajno in učinkovito rešitev obnavljanja cevovoda, brez nepotrebnega razbijanja in poškodovanja samega objekta, kar pomeni, da omogoča lokalno rešitev težav in ne posega v samo zgradbo.

Sanacija vodovodnih cevi po sistemu notranje prevleke

Gre za poseben proces sanacije vodovodnih cevi s prevleko iz epoksi smole in metodo vpihavanja. Pred sanacijo naredijo oceno stanja s kamerami in opravijo strokovni pregled. Nato cevi očistijo in izsušijo. V naslednjem koraku cevi peskajo in s tem odstranijo vse obloge na stenah cevovoda. Ko so cevi v celoti očiščene, vpihajo epoksi premaz in s tem zaščitijo celotno cevovodno omrežje. Proces oblačenja cevi z epoksijem je ekonomična in učinkovita alternativa tradicionalni zamenjavi vodovodne inštalacije. Tehnologija popolnoma obnovi postarane in korodirane vodovodne sisteme. Prevleka iz epoksi smole se izvede s posebno metodo vpihavanja zraka brez gradbenih posegov, omogoča sanacijo več vrst in različne dolžine cevi premera od 12 mm do 300 mm. Epoksi je material, zaradi katerega ne prihaja do razpok cevovoda, usedline se ne nabirajo in ne prihaja do korozije.

Investicija v obnovo znaša približno 1/2 cene klasične zamenjave cevi, cena sanacije hiše se začne pri 3.000 eur.

Vodovodni sistem ali odtočne cevi bodo po sanaciji popolnoma odporne proti staranju, obrabi in nalaganju oblog na stene cevovoda.

 

Za več informacij kontaktirajte podjetje NU FLOW NOVO MESTO d. o. o. na  E-naslov: info@nuflow.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.