Hidroizolacija: Zaščita zgradb pred vdorom vode in vlage

Neustrezna hidroizolacija na zgradbi je lahko vzrok za nastanek plesni in neprijetnega vonja, saj vlaga s tal začne prodirati skozi porozen gradbeni material in pušča neprijetne posledice, ki močno vplivajo tako na kakovost bivanja, kakor tudi na vrednost zgradbe ali stanovanja.

Edina trajna rešitev je, da odpravimo vzrok in vgradimo najkvalitetnejše hidroizolacijske materiale. Kakovostna izvedba hidroizolacija je garancija za trajno zaščito zgradb pred prodiranjem vlage iz terena v zgradbo. Tudi pri izoliranju teras, balkonov in ravnih streh pred padavinskimi vodami je kakovostna izvedba zelo pomembna.

Hidroizolacijski materiali niso poceni. Da lahko kvalitetno služijo svojemu namenu, jih je potrebno vrhunsko vgraditi. Zaradi pomanjkljive in nenatančne izvedbe, se hitro pojavijo neprijetnosti in težave kot so na straneh zgradbe mokri madeži in plesen. Za kakovostno sanacijo ali hidroizolacijo nove zgradbe, terase, balkona,… Zahtevajte najboljše!


Podjetje HAK PLUS d.o.o. s 26 letno tradicijo, je specialist za hidroizolacije in odpravljanje težav z vlažnimi zidovi. Izvajajo tako večja, kot manjša izolacijska in gradbena dela. Na opravljena dela vam nudijo kar 10 let garancije. Brez obveznosti jih lahko kontaktirate, saj vam bodo  brezplačno svetovali, pripravili opis dela in informativen zračun stroškov za predlagano rešitev. Za vsak problem, ki se pojavi pri izvedbi del, poiščejo ustrezno rešitev, za vas pa lahko izvedejo:

  • naknadno hidroizolacijo zidov starejših zgradb na najstarejši, a zelo posodobljen način
  • hidroizolacijo novogradenj, ravnih streh, balkonov, teras…
  • hidroizolacijo podzemnih in kletnih prostorov, ki jih je zalila voda
  • drenažne sisteme
  • druga gradbena dela


Hidroizolacija zidov s strojnim prerezom

Postopek hidroizolacije s strojnim prerezom je izredno učinkovito in 100% prepreči dvigovanje kapilarne vlage v zgradbo. Izvede se brez uporabe kemikalij, elektromagnetnih valov ipd. Hidroizolacijski rez se izvede čim nižje na zgradbi, če je le mogoče v nivoju temelja. Po določitvi višine reza se odbije obstoječi omet v višini rezanja. Po ugotavljanju in označitvi poteka inštalacij (voda, elektrika, telefon…) sledi strojno rezanje zidu, čiščenje samega reza in vstavitev hidroizolacijskega materiala v odprtino. Na koncu se izvede zamet odprtine in injektiranje nabrekajoče cementne hidroizolativne mase, do zapolnitve reza. Postopek je izredno učinkovit.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte podjeje HAK PLUS d.o.o. na tel.: 041 675 039 ali E-mail: info@hakplus.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.