Tudi vi večji del dneva presedite?

Sedenje ni naravni položaj telesa. V 21. stoletju je vse več “sedečih” poklicev, torej poklicev, kjer na delovnem mestu večino delovnega časa presedimo. Tako številni presedimo na dan tudi več kot 10 ur, kar pa se lahko odraža na našem zdravju. Nepravilno sedenje in nepravilna uporaba stolov lahko povzroči bolečine v hrbtu, vratu, rokah in nogah. Dolgotrajno nepravilno sedenje povzroča celo trajno poškodovanje hrbtenice, glavobole, utrujenost oči in slabšanje vida.

Pa je mogoče združiti delovno mesto v pisarni in kolikor toliko zdravo sedenje? V podjetju IL Ambienti temu prikimajo. Izbrali so namreč ergonomsko oblikovane pisarniške stole, kateri so skonstruirani na način, da spodbujajo zdravo sedenje. Poudarjeni in premični ledveni deli omogočajo vzravnano sedenje, nastavljiva višina stola in vratna opora dodatno zagotavljata, da je vaše telo v optimalnem položaju. Nastavljiva višina rokonaslonov zagotavlja pravilen kot komolca ob delu obenem pa nudi oporo za dolgotrajno delo.

Serijo zadnjici predvsem pa hrbtenici prijaznih pisarniških stolov sestavljajo štirje vrhunski modeli, ki jih IL Ambienti ponuja po vrhunskih cenah. RJ-6680 je izjemen pisarniški stol, v celoti prilagodljiv telesu. Ima relax mehanizem, možnost nastvitve višine sedala, nagiba, nastvljiva višina rokonaslona. Ergonomsko naslonjalo je narejeno iz zračne mreže MESCH. Kolesa so iz gume, ki ne puščajo sledi po tleh. In vse to za akcijskih manj kot 90 evrov. Za še 10 evrov manj je na voljo tudi RJ-9988. Tudi naslon tega stola je izdelan iz zračne mreče MESCH in je popolnoma prilagodljiv. Stol ima tako imenovan “relax” mehanizem, nastavitev višine sedala in rokonaslonov. Kolesa so iz gume, ki ne puščajo sledi po tleh. Stol primeren za vsako pisarno ali za dom. 

Če morda vseeno niste ravno ljubitelj naslonov iz mreže, poleg tega pa morda simpatizirate s športnimi sedeži, običajno nameščenimi v športnih avtomobilih, pa imajo v IL Ambienti ponuditi dva drugačna stola. Ergonomski pisarniški stol z inovatnim sistemom dviga rokonaslonov, ki omogoča, da ga v času neuporabe brez skrbi pospravimo pod pisalno mizo. Stol ima vgrajen relax mehanizem, možnost nastavitve višine, nagiba, nihanja in blokiranja. Nekateri ga imenujejo kar Formula, v IL Ambienti pa ga označujejo RJ-8091 in cenijo pri 79.99 evra. Najdražji stol med vsemi je vrhunski RJ-8000. Trenutno v akciji stane 119.99 gre pa za inovativno oblikovan pisarniški stol, ki zagotavlja optimalno sedenje. Posebej oblikovani in premični ledveni in vratni opori zagotavljata optimalni položaj telesa, obenem se svojo gibljivostjo prilagodita vsakemu telesu. Stol ima tudi funkcije nastavljivosti po višini, nagibu ter blokiranje v sprednjem delu. (Oglasno sporočilo) 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.