Trajna zaščita lesa

zaščita lesa planica

V podjetju Silvaprodukt letošnje leto obeležujemo sedem desetletij odkar s svojim znanjem in razvojem skrbimo za kakovostno zaščito lesa. V sodelovanju z znanstveno-raziskovalnimi ustanovami ter terenskimi testi po celem svetu smo v tem času razvili nabor izdelkov in storitev, ki v svetovnem merilu predstavljajo najvišjo raven kvalitete zaščite lesa za vse potrebe in pogoje uporabe.

Silvaprodukt - zaščita za les

Naša temeljna zaščita za les Silvanolin® je okolju izjemno prijazna in na vodni osnovi! Les varuje pred propadanjem, ki ga povzročajo glive, insekti in plesni, ter dokazano nekajkrat podaljša življenjsko dobo lesa! Silvanolin® uporabljamo za zaščito vsega lesa, izpostavljenega zunanjim vremenskim vplivom kot na primer: vrtne garniture, ograje, fasade in strehe, otroška igrala in podobno.

V kolikor želite les, zaščiten s pripravkom Silvanolin®, še dodatno obarvati, pa vam ponujamo širok nabor barvnih odtenkov površinskih premazov na vodni osnovi Silvanol Lazura B, ki lesu poveča vodoodbojnost in ga zaščiti pred vpijanjem vlage, hkrati pa mu omogoča »dihanje« oziroma hitro sušenje po obilnih padavinah. Barve za les Silvanol Lazura B se uporabljajo za površinsko zaščito oken, vrat, vrtnih in balkonskih ograj, pergol, vrtnih garnitur, čebeljih panjev in otroških igral. Naše barve za les so okolju prijazne in ne vsebujejo škodljivih ali hlapnih komponent, zato so primerne tudi za uporabo v zaprtih prostorih!

Naši izdelki in storitve zagotavljajo, da bo les dokazano kakovostno zaščiten. Prav tako zagotavljamo, da se lahko s pravilnim postopkom zaščite lesa z našimi rešitvami lesu nekajkrat podaljša njegova življenjska doba, kar zagotavlja mnogo manjše ali celo ničelne stroške nadaljnjega vzdrževanja in obnavljanja, kar pa je za vsakega uporabnika izjemnega pomena.

Vse dodatne informacije najdete na naši spletni strani www.silvaprodukt.si, na brezplačni telefonski številki 080 1202 ali elektronskem poštnem  naslovu info@silvaprodukt.si.

silvaprodukt

info@silvaprodukt.si | 080 12 02 | Spletna stran

Pred propadanjem zaščitite les v ostrešju, konstrukcijah, ograjah, gospodarskih in pomožnih objektih s Silvanolinom. Naše ekološko usmerjene izdelke odlikujejo kakovost, preprosta uporaba in izredno ugodne cene.

Prejšnji članekPreprečite vlago in plesen doma ter si zagotovite najboljši zrak
Naslednji članekCene nepremičnin v nebo
info@silvaprodukt.si|080 12 02| Spletna stran

Pred propadanjem zaščitite les v ostrešju, konstrukcijah, ograjah, gospodarskih in pomožnih objektih s Silvanolinom. Naše ekološko usmerjene izdelke odlikujejo kakovost, preprosta uporaba in izredno ugodne cene.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.