Preprečite vlago in plesen doma ter si zagotovite najboljši zrak

lunos

V zadnjem letu smo verjetno doma preživeli več časa kot kadarkoli prej. Predvsem v hladnem delu leta, ko je zračenje z odpiranjem oken precej potratno, se je izkazalo, v kakšni prednosti so tisti, ki imajo urejen kakovosten sistem prezračevanja. Kakovost zraka namreč izjemno vpliva na kakovost življenja nasploh. Zdaj si kakovostno prezračevanje lahko omislite tudi vi, in to s kar 40-odstotnim popustom.

Zračenje z odpiranjem oken ni problematično le pozimi, ko nastajajo velike toplotne izgube, kar se lahko hitro pozna na položnici za ogrevanje. Še bolj je lahko težavno spomladi, ko se začne sezona cvetenja in z njim povezanih alergij na cvetni prah. In ne le to – ustrezen zrak doma pomaga tudi pri težavah z odvečno vlago v vašem domu in posledično s plesnijo.

Prezračevalni sistemi Lunos zagotavljajo vedno svež in primerno vlažen zrak v vašem domu, z vzdrževanjem ustreznega razmerja med CO2 in kisikom pa pomagajo ohranjati zdrav imunski sistem. Optimalni pogoji bivanja pa so še posebej pomembni v času nočnega počitka, ko se telo regenerira, torej ponoči. Z vgradnjo decentralnega prezračevalnega sistema Lunos, ki prefiltrira zrak v celoti in ga odlikuje skoraj neslišno delovanje, boste zadihali s polnimi pljuči in lažje premagovali vsakodnevne izzive.

Ker se v podjetju Lunos zavedajo, da je vsak ponoven začetek težak, so naredili korak naproti vam in pripravili pomladansko akcijo s kar 40 % popusta. Pomeni, da vam ob 20 % Eko skladove subvencije, podarijo še dodatnih 20 % Lunosove subvencije.

Izkušnje bralcev:

BORIS, Maribor: Ob zamenjavi starih in dotrajanih oken s plastičnimi, smo spoznali novo neprijetno izkušnjo, soočili smo se s plesnijo. Kljub rednemu zračenju in vsakoletnem beljenju, se plesni nismo mogli več znebiti. Potem smo po naključju v neki reviji zasledili članek o prezračevalnem sistemu LUNOS. Informativno smo se oglasili v njihovi poslovalnici v Mariboru, kjer nam je prijazna svetovalka razložila vse o delovanju njihovih sistemov. Odločili smo se za nakup in naše težave s plesnijo so postale zgodovina.

MARIJA, Radovljica: Neizmerno zadovoljna priporočava vsakemu, sploh v teh časih, ko je svež zrak v bivalnih prostorih osnova za naše zdravje. Kadar izven doma nosimo maske, ne dobimo toliko svežega zraka, zato je lepo bivati v stanovanju, v katerem prezračevalni sistem LUNOS avtomatsko čisti zrak in odvaja odvečno vlago. Hvala vam! Ostanite zdravi in vse dobro. Zadovoljna uporabnica.

info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

info@lunos.si | Spletna stran

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekKaj storiti, če v sosedovem stanovanju biva več oseb, kot je prijavljenih?
Naslednji članekTrajna zaščita lesa
logo Lunos
info@lunos.si | 01 620 43 00 | Spletna stran

Specialisti za prezračevanje. LUNOS je mnogo več kot le običajno prezračevanje.

Nadja Jurca
info@lunos.si | Spletna stran

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.