Toplina, ki obarva dom

koop

IR-paneli so danes ena izmed najbolj priljubljenih izbir ogrevanja. Ne samo, da se odlično obnesejo kot primarno ogrevanje doma, ampak tudi kot dodaten vir ogrevanja, saj so popolnoma neodvisni od kakršnih koli drugih sistemov. To pomeni, da jih lahko ne glede na letni čas kadarkoli uporabljamo v posameznih prostorih, kar je še posebej dobrodošlo v prehodnih obdobjih.

koop

Poleg varčnosti in hitrosti delovanja je najpomembnejša prednost zagotovo zdravje – ker IR-paneli grejejo telesa in predmete v prostoru, ne povzročajo kroženja zraka, zato se prah ne dviga, prav tako pa se izognemo pojavu vlage in plesni. Infrardeča toplota je popolnoma varna in se uporablja celo za novorojenčke v bolnišničnih inkubatorjih. Določeno raven infrardečega sevanja namreč oddaja katerikoli predmet s temperaturo – tudi naše telo.

Z IR-paneli hitro in učinkovito ogrejemo svoj dom, kadarkoli nas zebe. Tudi če že imamo vgrajen drug sistem in IR-panelov ne uporabljamo kot primarno ogrevanje, so slednji izjemno dobrodošli vsaj v prostorih, kjer nam jutranji in večerni hlad povzročata največ neudobja.

 

IR-paneli se montirajo na strop ali steno in se popolnoma zlijejo z okolico. Lahko pa jih preoblikujete v umetniško sliko, ki vam krasi dom skozi vse leto. V sklopu IR-panelov MySun ART so na voljo številni motivi, lahko pa si izberete sliko iz lastnega arhiva in jo spremenite v svoj unikaten IR-panel.

Vsi sevalni paneli blagovne znamke MySun so izdelani v EU in imajo 15-letno garancijo

V NOVEMBRU DO GRATIS TERMOSTATA

V novembru vam MySun ob nakupu IR-panela Classic ali grelne preproge 3–4 m2 podarja gratis termostat. Izkoristite novembrsko akcijo na www.mysun.si/akcija-november/.

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Prejšnji članekKakšno kuhinjsko armaturo izbrati?
Naslednji članekAvtonomno električno vozilo za dostavo nakazuje prihodnost

Ne prodajamo izdelkov, prodajamo tehnologijo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.