Ste pripravljeni na pasjo vročino? Ohladite se s klimatsko napravo Daikin!

Ste pripravljeni na pasjo vročino? Klimatske naprave Daikin

Če se želite izogniti hudi poletni vročini, so nagrajene pametne klimatske naprave Daikin odlična izbira. S skoraj 100-letno tradicijo kakovosti in zanesljivosti zagotavljajo prijetno ohlajen dom tudi v najhujši vročini. To omogoča zmogljiva in varčna najsodobnejša tehnologija z inteligentnimi sistemi, ki so vgrajeni v vse klime. Poleg nagrajene zmogljivosti vas bodo klime Daikin navdušile tudi z nagrajenim vrhunskim dizajnom, ki je izpopolnjen do potankosti.

Daikin klimatske naprave združujejo najbolj napredne tehnologije, ki omogočajo izjemno udobno in zdravo bivalno okolje. Tehnologija Daikin Flash Streamer omogoča napredno čiščenje zraka. Višjo kakovost notranjega zraka in čistejše bivalno okolje zagotavlja srebrni filter za odstranjevanje alergenov, ki lovi cvetni prah in pršice. Učinek Coanda optimizira zračni tok in omogoča enakomerno razporeditev temperature po celotnem prostoru. Tropodročno inteligentno oko pa usmerja tok zraka samo na območja, kjer trenutno ni ljudi in skrbi za energijsko varčno delovanje, saj samodejno preklopi na energetsko varčen način v primeru, da v prostoru ni nikogar. Poleg tega tehnologija 3D zračnega toka omogoča še optimalno razširjanje hladnega ali toplega zraka po celotnem prostoru in zagotavlja enakomerno temperaturo v vseh kotih.

Nad pasjo vročino s pomočjo Airabele

Podjetje Airabela je pooblaščen distributer proizvodov blagovne znamke Daikin v Sloveniji, ki ponuja projektantom, investitorjem, monterjem ter njihovim strankam bogato izbiro visokokakovostnih klimatskih naprav, toplotnih črpalk in z njimi povezanih storitev. Za nasvete glede maksimalnega bivalnega udobja in izbor primerne klimatske naprave za svoje prostore se lahko obrnete na Airabeline strokovne svetovalce na brezplačno telefonsko številko 080 88 50, na email naslov info@airabela.si, lahko pa jih obiščete v njihovem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani.

Logotip Airabela
info@airabela.si | +386 8 205 30 25 | Spletna stran

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Prejšnji članekTo so dokazi, da med pranjem perila uporabljate preveč detergenta
Naslednji članekMeglilni sistem kot hlajenje: Prednosti, slabosti, cena in delovanje
Logotip Airabela
info@airabela.si | +386 8 205 30 25 | Spletna stran

Uradni uvoznik in distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov Daikin ter prezračevalnih sistemov SIKU. Nudimo kvalitetne in zanesljive produkte, tehnično svetovanje in strokovno podporo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.