Sprehodite se po novi Ytong hiši z virtualnim ogledom

xella
Hiša Taja je klasična dvokapnica, primerna za skoraj vsa slovenska okolja.

Za vas so pri Xelli pripravili prav posebno virtualno doživetje! Xella je podjetje, ki že 40 let v Zasavju proizvaja gradbeni material Ytong. Poleg prodaje izdelkov različnih dimenzij iz porobetona, imajo v svoji ponudbi tudi možnost nakupa tipske hiše. Tipski projekti hiš so delo različnih arhitekturnih birojev, nakup hiše pa poleg celotnega gradbenega materiala, potrebnega za izgradnjo hiše, vključuje tudi PZI in DGD dokumentacijo, ki jo dobite brezplačno.

Xella
Dnevna soba v hiši Taja.

Na spletni strani www.ytonghisa.si lahko zelo enostavno naročite e-katalog hiš, ki ga elegantno prelistate skupaj s cenikom kar na vašem telefonu ali računalniku. Sedaj je poleg tipske hiše Maruša v virtalnem ogledu na voljo tudi hiša Taja.

Tipska hiša Taja je nizkoenergijska hiša, primerna za vsako slovensko družino. Dvokapnica ima v priličju dnevne prostore s kuhinjo in jedilnico predvidene v eni liniji, v zgornjih prostorih pa s tremi prostornimi sobami, garderobo in kopalnico hkrati nudi tudi veliko osebnega prostora za vsakega stanovalca.

Druga hiša, ki si jo lahko ogledate tudi virualno pa je hiša Maruša, prikupna nizkoenergijska hiša, primerna tudi za večjo družino. V pritličju so prostori kot so kuhinja, dnevna soba in jedilnica smiselno in funkcionalno zastavljeni v eni liniji. Poleg spalnic in kopalnic je manjši dnevni prostor tudi zgornjih prostorih.

Xella
Osrednji dnevni prostor z jedilnico in dnevno sobo – hiša Maruša.

Sprehodite se po tipski hiši Taja in se počutite kot doma v prav vsakem njenem kotičku. Virtualni 360°sprehod vas bo popeljal po vseh prostorih v hiši, vi pa se boste počutili, kot da ste v svojem prihodnjem domu. S klikom na tole povezavo vas odpeljemo direktno v virutalni svet tipskih Ytong hiš. Virtualna hiša deluje na vseh vaših napravah. Preizkusite in se prepričajte sami.

 

info.si@xella.com | 080 18 22 | Spletna stran

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, prodaja silikatne zidake Silka in toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.

Prejšnji članekE-vinjeta: ne odlašajte z nakupom
Naslednji članekOgrevanje s klimatsko napravo Samsung
logo ytong
info.si@xella.com|080 18 22| Spletna stran

Podjetje Xella porobeton SI proizvaja in prodaja gradbeni material blagovne znamke Ytong, prodaja silikatne zidake Silka in toplotnoizolacijske plošče Multipor, ki so proizvedene v Nemčiji.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.