Ogrevanje s klimatsko napravo Samsung

Tratnjek

Nestanovitno vreme in klimatske spremembe, nas v zadnjih letih silijo k razmišljanju o drugačnih oblikah ogrevanja. Nenadni temperaturni skoki iz dneva v dan tudi do 15°C pozimi, zahtevajo ogrevanje tudi v času, ko tega nismo bili vajeni. Včasih ni bilo možnosti hitrega preklapljanja med ogrevanjem in hlajenjem, danes pa imamo srečo, da lahko to počnemo na izjemno varčen način.

Primerjava z ostalimi viri

Če primerjamo porabo električne energije v primerjavi z ostalimi viri, pridemo do dejstev, da je ogrevanje s klimatsko napravo:

  • do 5x ceneje kot ogrevanje z električnim ogrevanjem
  • do 4x ceneje kot ogrevanje na kurilno olje
  • do 3x ceneje kot ogrevanje na plin

Ogrevanje s klimo ni samo ekološko, je tudi prijetno za uporabo, varčno in tiho. Ker so klimatske naprave Samsung opremljene s filtri za čiščenje zraka, dobite poleg ogrevanja tudi svež in čist zrak. Neverjetno kajne?

Tratnjek

Katere so prednosti ogrevanja s klimatsko napravo Samsung?

V primerjavi s standardnim modelom klimatske naprave Samsung, se lahko poraba električne energije zmanjša do 68 %. Klimatske naprave Samsung WindFree™ ogrevajo v temperaturnem območju od -15 do +24 °C. V klimatsko napravo Samsung je vgrajen Easy Filter Plus z Virus Doctor ionizatorjem, ki ohranja čist izstopni zrak in tudi notranjost klimatske naprave. Poleg prahu prestreže do 99 % virusov, bakterij in alergenov, saj jim onemogoča prehod skozi gosto mrežo filtra. Zaradi tega bo zrak v prostoru čistejši kot kadarkoli prej. Klimatske naprave Samsung imajo tudi wi-fi s katerim lahko upravljamo kar na daljavo.

Ne čakajte, ogrevajte že danes s klimatsko napravo Samsung! Pokličite podjetje Tratnjek klima center, ki vam bodo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaš dom ali podjetje! S 30 let izkušenj bodo zagotovo dobro opravili svoje delo.

Uvoznik in distributer, Klima center Tratnjek d.o.o.
080 40 80 I prodaja@tratnjek.si I www.tratnjek.si

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Urednica portala MojPrihranek.si

S spleta


Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.