Ogrevanje s klimatsko napravo Samsung

Tratnjek

Nestanovitno vreme in klimatske spremembe, nas v zadnjih letih silijo k razmišljanju o drugačnih oblikah ogrevanja. Nenadni temperaturni skoki iz dneva v dan tudi do 15°C pozimi, zahtevajo ogrevanje tudi v času, ko tega nismo bili vajeni. Včasih ni bilo možnosti hitrega preklapljanja med ogrevanjem in hlajenjem, danes pa imamo srečo, da lahko to počnemo na izjemno varčen način.

Primerjava z ostalimi viri

Če primerjamo porabo električne energije v primerjavi z ostalimi viri, pridemo do dejstev, da je ogrevanje s klimatsko napravo:

  • do 5x ceneje kot ogrevanje z električnim ogrevanjem
  • do 4x ceneje kot ogrevanje na kurilno olje
  • do 3x ceneje kot ogrevanje na plin

Ogrevanje s klimo ni samo ekološko, je tudi prijetno za uporabo, varčno in tiho. Ker so klimatske naprave Samsung opremljene s filtri za čiščenje zraka, dobite poleg ogrevanja tudi svež in čist zrak. Neverjetno kajne?

Tratnjek

Katere so prednosti ogrevanja s klimatsko napravo Samsung?

V primerjavi s standardnim modelom klimatske naprave Samsung, se lahko poraba električne energije zmanjša do 68  %. Klimatske naprave Samsung WindFree™ ogrevajo v temperaturnem območju od -15 do +24 °C. V klimatsko napravo Samsung je vgrajen Easy Filter Plus z Virus Doctor ionizatorjem, ki ohranja čist izstopni zrak in tudi notranjost klimatske naprave. Poleg prahu prestreže do 99 % virusov, bakterij in alergenov, saj jim onemogoča prehod skozi gosto mrežo filtra. Zaradi tega bo zrak v prostoru čistejši kot kadarkoli prej. Klimatske naprave Samsung imajo tudi wi-fi s katerim lahko upravljamo kar na daljavo.

Ne čakajte, ogrevajte že danes s klimatsko napravo Samsung! Pokličite podjetje Tratnjek klima center, ki vam bodo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaš dom ali podjetje! S 30 let izkušenj bodo zagotovo dobro opravili svoje delo.

Uvoznik in distributer, Klima center Tratnjek d.o.o.
080 40 80 I  prodaja@tratnjek.si I  www.tratnjek.si

samsung@tratnjek.si | 080 40 80 | Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Urednica portala MojPrihranek.si

Prejšnji članekSprehodite se po novi Ytong hiši z virtualnim ogledom
Naslednji članekPoskrbite za naravno prezračevanje vašega doma!
logo Tratnjek klima center
samsung@tratnjek.si|080 40 80| Spletna stran

Generalni uvoznik hladilno-ogrevalnih naprav Samsung. Kreativno, izkušeno ter fleksibilno podjetje na področju dobave in montaže, vzdrževanja klimatskih sistemov, alternativnih virov energije, servisiranju elektronike.

Nadja Jurca

Urednica portala MojPrihranek.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.